Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Inchiriere apartament modern: 3 camere decomandate, 70 mp, Grigorescu

Cluj-Napoca, Grigorescu

3 camere • 70 m2 • 2 bai • etaj parter/4 • decomandat
finisat • mobilat complet

pret chirie negociabil

580 €/luna

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
bloc de apartamente
Numar camere
3
Numar bucatarii
1
Numar bai
2
Numar balcoane
1
Parcare
nu
Supr. construita
84 m2
Suprafata utila
70 m2
Compartimentare
Decomandat
Confort
1
Etaj
parter/4
Construit cu
Caramida
Disponibilitate
Imediat
Descrierea Apartamentului

Welt Imobiliare va ofera spre inchiriere un apartament cu 3 camere decomandate, 2 băi, bucătărie şi balcon.
Am profitat de zilele de vară aşa că am renovat complet tot apartamentul! Instalaţiile de canalizare, sanitare şi electrice sunt noi, ca atare nu vor da bătăi de cap nimănui.
Dar pentru că a venit toamna, trebuie să spunem de la început că apartamentul dispune de centrală termică proprie iar în bucătărie, hol şi băi este dotat cu încălzire în pardoseală, aşa că nici cheltuielile nu vor fi prea mari. Ce să vă mai vorbim despre umblatul pe parchetul încălzit, un deliciu pentru dimineţile friguroase!
Uşa de la intrare este antiefracţie şi antifonică pentru că nu prea ne plac musafirii nepoftiţi.
Suntem prieteni şi cu viaţa casnică aşa că veţi găsi maşină de spălat rufe, purificator de aer electric cu funcţie de uscat haine, frigider, cuptor electric pentru prăjituri reuşite, plită cu inducţie, cuptor cu microunde şi aparat de cafea.
Şi da, odihna este importantă, asa că avem două dormitoare cu pat matrimonial, noptieră, precum şi nelipsitul dulap şi comodă. Iar dacă lucrezi de acasă sau pur şi simplu îţi plac dupămesele şi zilele de weekend în alt mediu, te invit în sufragerie :) aici vor avea loc şi prietenii tăi pentru că avem un colţar mare, extensibil şi musai spaţiul de lectură. Nu marginalizăm pe nimeni, dar am prefera pentru fumători să se delecteze cu luminile calde şi spaţiul amenajat de pe balcon :D
Ne dorim ca noii locatari să vină cu drag acasă, aşa că mobila din camere este nouă şi primitoare.

Deşi încurajăm sportul şi mersul pe jos minimum 30 min/zi :) ştim cât de util e să ai totul la îndemână: la 3-4 min mers pe jos se află zona comercială Grigorescu (piaţă, Profi, Panemar, farmacii, bănci, sală sport), la 3-4 minute de mers pe jos este staţia de autobus şi la 10-15 minute superbisimul parc central din Cluj-Napoca.

Pentru vizionari nu ezitati sa ne contactati!
P25540

ID Proprietate - P25540
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare

Sistem de incalzire Centrala termica

Finisaje: Izolatii termice (Exterior), Pereti (Vopsea lavabila, Var, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal)

Dotari: Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Mobilat (Complet), Dotari imobil (Interfon, Lift), Electrocasnice (Masina de spalat rufe, Frigider, Aragaz)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 1474