Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Apartament exclusivist, 3 camere, terasa deosebita, parcare, cartier Gheorgheni

Cluj-Napoca, Gheorgheni

3 camere • 84 m2 • 1 baie • etaj 3/3 • semidecomandat
finisat • mobilat lux

pret chirie

800 €/luna

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
bloc de apartamente
Numar camere
3
Numar bucatarii
1
Numar bai
1
Numar balcoane
1
Numar terase
1
Parcare
da
Supr. construita
125 m2
Suprafata utila
84 m2
Compartimentare
Semidecomandat
Confort
1
Etaj
3/3
Construit cu
Caramida
An constructie
2008
Disponibilitate
imediat
Descrierea Apartamentului

Welt Imobiliare ofera spre inchiriere apartament cu adevarat exclusivist, cu o vedere spectaculoasa, localizat in cartierul Gheorgheni.
Aceasta proprietate raspunde asteptarilor rafinate, ofera intimitate, momente de relaxare si confort deplin, raspunzand si celor mai pretentiosi doritori.

Situat la 10 minute de centrul orasului si in apropierea tuturor obiectivelor de interes, ofera avantajele unui imobil localizat intr-o zona linistita, cu multa verdeata si aer curat.
Acesta este un apartament format din hol, bucatarie, baie cu geam si doua dormitoare, dintre care unul principal, cu pat matrimonial, iar celalalt a fost proiectat ca si un birou de acasa si in acelasi timp pentru a gazdui oaspetii.
Este complet mobilat, finisajele si bunul gust regasindu-se pana la cel mai mic detaliu si dispune de tot ce trebuie pentru a va instala instantaneu: televizor, incalzire centrala, aer conditionat, aparatura pentru gatit, masina de spalat vase, masina de spalat rufe si sistem de alarma.

Proprietatea se desfasoara pe o suprafata de 84 mp utili, la care se adauga un balcon de 10 mp si o superba terasa de 30 mp. De asemenea, se ofera si un loc de parcare privat in curtea imobilului.
Cu vedere spre sud, apartamentul este cald, luminos si foarte primitor, care se bucura de soare toata ziua. Terasa principala este de fapt proiectata ca o zona de zi de vara, cu spatiu pentru relaxare, diverse activitati si cina.

Daca doriti mai multe detalii despre aceasta proprietate deosebita, va stam la dispozitie.

ID Proprietate - P19243
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare, Cablu TV

Sistem de incalzire Centrala termica, Calorifere

Climatizare Aer conditionat

Finisaje: Izolatii termice (Bloc izolat termic), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal)

Dotari: Alte spatii utile (Terasa), Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Mobilat (Lux), Dotari imobil (Interfon)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 2693