Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Oferte similare

Apartament 3 camere, semicentral, lux, zona The Office+parcare

Cluj-Napoca, Centru

3 camere • 67 m2 • 2 bai • etaj 1/7 • decomandat
finisat • mobilat lux

pret chirie

1.100 €/luna

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
bloc de apartamente
Numar camere
3
Numar bucatarii
1
Numar bai
2
Numar terase
1
Parcare
da
Supr. construita
80 m2
Suprafata utila
67 m2
Compartimentare
Decomandat
Confort
1
Etaj
1/7
Construit cu
Caramida
Disponibilitate
imediat
Descrierea Apartamentului

Va propunem spre inchiriere un apartament cu 3 camere, este situat la etajul 1 din 7 intr-un imobil nou din Cluj-Napoca, semicentral, zona The Office.
Apartamentul are certificare clasa energetica A, cheltuieli cu intretinerea reduse.
Apartamentul este aproape de mijloacele de transport in comun (400m pana la statia de autobuz din fata de la The Office, deocamdata pentru ca nu se poate trece peste canalul Morii si trebuie ocolit), supermarket (Oncos 50m, Carrefour la parter, LIDL la 400m si Kaufland la 1400m ), gradinite, birouri si alte puncte de interes. Ideal pentru familie, apartament protocol etc.
Apartamentul se afla la prima inchiriere, totul fiind nou, are o suprafata de 67 mp + 7 mp terasa si este decomandat, compus dintr-un living open space cu bucataria, doua dormitoare, doua bai, un hol si un balcon.
Se ofera spre inchiriere complet mobilat modern si utilat pentru standarde cu pretentii.
Apartamentul dispune de AC, internet WIFI Vodafone, incalzire in pardoseala controlata din aplicatie telefon, multiple surse de iluminare controlate din telecomanda sau cu senzor, draperii blackout dormitor mare etc.
Alte facilitati: parcare subterana la -1 de unde se poate lua liftul sau sunt scari acces in apropiere, 2 lifturi, spatiu de joaca copii (camera spatioasa la intrare in bloc pentru cu access doar pt locatari ), spatiu amenajat pe bloc pentru locatari, curte interioara cu spatiu verde amenajat.
Facilitati incluse si compartimentare:
- living open space cu aer conditionat, mobilier cu spatiu depozitare, coltar generos si masa dining extensibila cu scaune, TV 125cm, iluminare
- perete cu posibilitatea schimbarii culorii de pe aplicatie telefon
- bucatarie mobilata modern cu spatiu generos de depozitare si include: masina de spalat vase, masina de spalat haine cu uscator, plita, cuptor, frigider/congelator, hota, blat cu iluminare led cu telecomanda (on off, control intensitate lumina ) etc.
- dormitor cu baie separata: dressing cu oglinda, pat matrimonial 180x200cm, noptiere si TV 80cm, prize cu porturi usb, utp internet
- baia 1 de la dormitor: echipata cu dus walk in diferite variante de pulverizare apa la palarie dus, dus cu termostat Grohe, oglinda cu spatiu depozitare si masca lavoar cu spatiu depozitare
- hol: dressing generos si comoda
- camera oaspeti/birou: canapea extensibila mare (160 x 200 cm) cu spatiu depozitare, birou cu scaun si dressing XXL 4m cu 4 usi culisante
- baie 2: dispune de cada, dus cu termostat Grohe Precision Feel, lavoar XXL si masca cu spatiu depozitare + dulap suspendat, oglinda 3D, mop cu abur.

ID Proprietate - P35195
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare

Sistem de incalzire Centrala termica, Incalzire in pardoseala

Climatizare Aer conditionat

Finisaje: Izolatii termice (Bloc izolat termic), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie, Marmura), Usa intrare (Metal), Usi interior (Lemn)

Dotari: Alte spatii utile (Terasa), Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Mobilat (Lux), Dotari imobil (Interfon, Lift, Curte), Electrocasnice (Masina de spalat rufe, Frigider, Masina de spalat vase, TV, Cuptor microunde, Hota)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Piata Mihai Viteazul, McDonald's, NTT Data

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 1022