Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Oferte similare

Apartament deosebit de 3 camere, finisaje premium, zona centrala, garaj

Cluj-Napoca, Centru

3 camere • 72 m2 • 1 baie • etaj 4/7 • semidecomandat
finisat • mobilat complet

pret chirie negociabil

850 €/luna

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
bloc de apartamente
Numar camere
3
Numar bucatarii
1
Numar bai
1
Numar balcoane
1
Parcare
nu
Supr. construita
90 m2
Suprafata utila
72 m2
Compartimentare
Semidecomandat
Confort
1
Etaj
4/7
Construit cu
Caramida
An constructie
2019
Disponibilitate
imediat
Descrierea Apartamentului

Va propunem spre inchiriere un apartament cu adevarat deosebit, situat intr-un imobil recent finalizat in zona centrala a orasului, strada Somesului, in Scala Center.
Apartamentul se remarca prin finisaje deosebite, mobila de cea mai buna calitate, o compartimentare eficienta, un aspect foarte modern si primitor. Se ofera spre inchiriere dotat cu tot ceea ce aveti nevoie, astfel incat sa beneficiati de conditii de lux, la cel mai inalt nivel.
Toate acestea il recomanda ca pe un apartament cu adevarat special, ce raspunde celor mai exigente asteptari.
Pozitionat la etajul 4 al imobilului, apartamentul prezentat este compus din living open space cu bucataria, 2 dormitoare, 2 bai, hol si un balcon generos ce ofera o priveliste foarte frumoasa spre curtea interioara a complexului. Apartamentul face parte dintr-un ansamblu deosebit, unde se beneficiaza de o curte comuna foarte frumos amenajata, cu spatii verzi si zone recreative, iar la parterul imobilului exista un supermarket Mega Image, salon de cosmetica, sala de fitness. La inchirierea acestui apartament, veti beneficia si de 1 loc de parcare, situat in garajul subteran al imobilului. Aceasta este unul din apartamentele de top disponibile pe piata chiriilor la ora actuala, iar pentru a va convinge de potentialul si avantaje oferite, nu ezitati sa ne contactati!

ID Proprietate - P34888
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare, Cablu TV

Sistem de incalzire Centrala termica, Calorifere

Finisaje: Izolatii termice (Exterior), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal), Usi interior (Lemn)

Dotari: Alte spatii utile (Debara), Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Mobilat (Complet), Dotari imobil (Videointerfon, Lift, Curte comuna), Electrocasnice (Masina de spalat rufe, Frigider, TV, Cuptor microunde)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 1945