Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Apartament 3 camere, 80 mp, bloc nou, zona Piata 1 Mai

Cluj-Napoca, Bulgaria

3 camere • 80 m2 • 2 bai • etaj 1 • decomandat
finisat • mobilat complet

pret chirie

600 €/luna

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
bloc de apartamente
Numar camere
3
Numar bucatarii
1
Numar bai
2
Numar balcoane
1
Parcare
nu
Supr. construita
96 m2
Suprafata utila
80 m2
Compartimentare
Decomandat
Confort
1
Etaj
1
Construit cu
Caramida
An constructie
2019
Disponibilitate
imediata
Descrierea Apartamentului

Va propun un superb apartament cu 3 camere in zona semicentrala, in apropiere de Piata 1 Mai, cu acces rapid spre principalele puncte de interes din oras. Apartamentul este situat la etajul 1 si are o priveliste superba, are suprafata utila de 80 mp si este compartimentat astfel: living open space cu bucatarie complet mobilata si utilata, 2 dormitoare, baie, hol, dressing, baie de serviciu si un balcon de 6 mp. Este complet mobilat si utilat, finisaje de lux cu materiale de cea mai inalta calitate. Imobilul din care face parte apartamentul este unul modern, recent finalizat, dispune de 3000 mp de spatii verzi, alee pietonala pe malul raului Somes, in apropiere de magazine, scoli, gradinite, spital, parcuri si mijloace de transport in comun. Ideal pentru o familie. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.

ID Proprietate - P20266
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare

Sistem de incalzire Centrala termica

Finisaje: Izolatii termice (Exterior), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal)

Dotari: Alte spatii utile (WC Serviciu), Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre, Contor caldura, Contor gaz), Mobilat (Complet), Dotari imobil (Interfon), Electrocasnice (Masina de spalat rufe, Frigider, Aragaz, Masina de spalat vase)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Spitalul Clinic Municipal Cluj Napoca, Strand Clujana

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 3469