Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Oferte similare

Inchiriere apartament de lux, 2 camere, imobil nou, Zorilor, parcare

Cluj-Napoca, Zorilor

2 camere • 60 m2 • 1 baie • etaj 4/6 • decomandat
finisat • mobilat lux

pret chirie

480 €/luna 470 €/luna

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
bloc de apartamente
Numar camere
2
Numar bucatarii
1
Numar bai
1
Numar balcoane
2
Parcare
da
Supr. construita
77 m2
Suprafata utila
60 m2
Compartimentare
Decomandat
Confort
1
Etaj
4/6
Construit cu
Caramida
An constructie
2015
Disponibilitate
01 ianuarie
Descrierea Apartamentului

Welt Imobiliare ofera spre inchiriere apartament exclusivist cu 2 camere decomandate, mobilat si utilat lux, situat in cartierul Zorilor, zona Calea Turzii.
Desfasurat pe o suprafata utila de 60 mp, si pozitionat la etajul 4 din 6 etaje al unui imobil nou, proprietatea beneficiaza de o vedere panoramica spectaculoasa asupra orasului Cluj.

Finisajele si dotarile apartamentului sunt de o calitate exceptionala, iar nuantele brune si tonul vibrant de mov folosit ca si culoare de accent confera apartamentului un aer sofisticat si modern, pastrand totodata proprietatea calda si primitoare.

Apartamentul este compus din: bucatarie dotata cu cuptor si plita electrica, masina de spalat vase, cuptor cu microunde, combina frigorifica; dormitor cu pat matrimonial cu saltea memory foam 20 cm si dulap tip dressing foarte spatios; sufragerie, unde va puteti rasfata in fata unui semineu electric cu aeroterma; baie cu cada si baterie termostatata, hol si debara/dressing cu masina de spalat rufe si spatiu de depozitare.
Apartamentul beneficiaza si de 2 terase cu suprafata de aproximativ 15 mp, ce ofera o vedere superba, iar pentru siguranta masinii dumneavoastra va bucurati de un loc de parcare privat.
Pentru mai multe informatii sau vizite la apartament, va stau la dispozitie!

ID Proprietate - P14525
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare, Cablu TV

Sistem de incalzire Centrala termica, Calorifere

Finisaje: Izolatii termice (Bloc izolat termic), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal)

Dotari: Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Mobilat (Lux), Dotari imobil (Interfon, Lift), Electrocasnice (Masina de spalat rufe, Frigider, Aragaz, Masina de spalat vase, Cuptor microunde, Hota)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Sigma, Magazine, Transport in comun

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 3122