Apartament cochet, 53mp, Dog Friendly, Studium Green,

Cluj-Napoca, Marasti

2 camere • 53 m2 • 1 baie • etaj 4/4 • semidecomandat
mobilat complet

pret chirie

600 €/luna

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Numar camere
2
Numar bucatarii
1
Numar bai
1
Numar balcoane
1
Parcare
nu
Supr. construita
65 m2
Suprafata utila
53 m2
Compartimentare
Semidecomandat
Confort
Marit
Etaj
4/4
Disponibilitate
imediat
Descrierea Apartamentului

Welt Imobiliare vă prezintă un apartament cochet și modern situat în complexul Studium Green, la etajul 4. Cu o suprafață totală de 53 mp, plus doua balcoane, acest apartament oferă un spațiu de locuit confortabil și versatil.

Apartamentul este amenajat cu atenție și cu un gust rafinat, iar unul dintre balcoane a fost închis și transformat într-un birou, oferind astfel un spațiu ideal pentru lucru de acasă sau pentru activități creative. Acest aspect adaugă un plus de utilitate și flexibilitate apartamentului.

Un alt avantaj al apartamentului este faptul că este dog-friendly, permițându-vă să vă aduceți prietenul necuvântător în noua locuință. De asemenea, beneficiază de două balcoane, unul deschis și celălalt fiind acest balcon închis transformat în birou, oferind o priveliște plăcută și lumină naturală în interior.

Complexul Studium Green este cunoscut pentru facilitățile sale moderne și pentru mediul plăcut și verde înconjurător. Cu acces ușor la diverse magazine, restaurante și alte puncte de interes din zonă, acest apartament este ideal pentru cei care doresc să se bucure de viața urbană și de confortul unui cămin bine amenajat.

Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare, vă invităm să contactați Welt Imobiliare. Nu ratați oportunitatea de a locui într-un apartament care să vă ofere confortul și funcționalitatea de care aveți nevoie în viața de zi cu zi.

ID Proprietate - P42035
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz

Sistem de incalzire Centrala termica

Climatizare Aer conditionat

Finisaje: Izolatii termice (Exterior, Interior), Pereti (Vopsea lavabila), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal), Usi interior (Lemn)

Dotari: Bucatarie (Mobilata), Mobilat (Complet), Electrocasnice (Masina de spalat rufe, Masina de spalat vase)

Numar vizualizari: 249