Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Oferte similare

Apartament 2,5 camere modern zona CBC Marasti

Cluj-Napoca, Marasti

2 camere • 63 m2 • 1 baie • etaj 4/8 • semidecomandat
finisat

pret chirie

450 €/luna

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
bloc de apartamente
Numar camere
2
Numar bucatarii
1
Numar bai
1
Numar terase
1
Parcare
da
Supr. construita
76 m2
Suprafata utila
63 m2
Compartimentare
Semidecomandat
Confort
Marit
Etaj
4/8
Construit cu
Caramida
An constructie
2018
Disponibilitate
imediat
Descrierea Apartamentului

Pentru inchiriere apartament intr-o cladire rezidentiala noua, moderna pe Cibinului la 3 minute pe jos de Cluj Business Center sau Farmec, la 5 minute de Kaufland.

La 2 minute pe jos este gradinita, scoala privata, fitness club mare, restaurant impinge tava, iar chiar in spatele blocului este un teren de fotbal sintetic care apartine complexului rezidential.

Apartamentul este bine izolat termic si antifonat, foarte eficient termic si acustic - datorita materialelor de constructie (termopan tri-strat, etc), dar si datorita genului de locatari: multi IT-isti :) Expunerea este Sud-Vestica - cu lumina solara pe tot parcursul zilei, ceea ce face sa fie mai cald iarna ...iar pentru vara te va ajuta sistemul de aer conditionat.

Facturile de consum sunt mici - pe acoperis sunt montate panouri solare care reduc consumul de incalzire cu aproximativ 30%.

Citirea contoarelor se face wireless de catre administratia blocului printr-o aplicatie, fara a fi deranjat sau fara a fi nevoie de prezenta fizica, datorita tehnologiei existente in infrastructura cladirii.

In pretul chiriei este inclus si un loc de parcare dedicat care este chiar in fata apartamentului. Accesul este cu bariera, actionata printr-o telecomanda care va fi pusa la dispozitia chiriasului.

Este compartimentat dupa cum urmeaza:
- hol intrare deschis cu livingul cu zona dressing (cuier si dulapior pentru papuci), canapea extensibila din piele, 2 fotolii piele, masuta joasa de living, smart TV etc
- bucatarie open space cu minibar, 2 scaune inalte, loc dining, cuptor si plita electrica, frigider, congelator, cuptor microunde, cafetiera, etc
- baie amenajata modern
- dormitor cu pat matrimonial, noptiere cu veioze, comoda
- spatiu aditional langa dormitor - zona dressing cu sifonier, spatiu ascuns depozitare, canapea extensibila etc
- terasa de 13 mp cu acces din living si dormitor
- boxa spatiu depozitare

Pentru si mai multe detalii, vezi clipul video sau contacteaza-ma :)

ID Proprietate - P23356
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Canalizare

Sistem de incalzire Centrala de imobil

Climatizare Aer conditionat

Finisaje: Izolatii termice (Exterior), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal)

Dotari: Alte spatii utile (Terasa, Boxa la subsol), Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Dotari imobil (Videointerfon, Lift, Curte comuna), Electrocasnice (Masina de spalat rufe, Frigider, Aragaz, TV)

Vecinatati si puncte de interes in zona

CBC, Farmec, Kaufland

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 2364