Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Oferte similare

Inchiriez apartament 2 camere, parcare, 50 mp, langa Iulius Mall

Cluj-Napoca, Gheorgheni

2 camere • 50 m2 • 1 baie • etaj 10/11 • semidecomandat
finisat • mobilat complet

pret chirie negociabil

420 €/luna

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
bloc de apartamente
Numar camere
2
Numar bucatarii
1
Numar bai
1
Numar balcoane
1
Parcare
da
Supr. construita
60 m2
Suprafata utila
50 m2
Compartimentare
Semidecomandat
Confort
1
Etaj
10/11
Construit cu
Caramida
Disponibilitate
Imediat
Descrierea Apartamentului

Welt Imobiliare va ofera spre inchiriere un apartament cu 2 camere in Viva City, cartier Gheorgheni, bloc albastru, cu parcare inclusa.

Apartamentul este orientat catre soare, beneficiind de o panorama deosebita asupra orasului. Este dotat cu aer conditionat, foarte luminos si calduros iarna, pastrand o temperatura de 23-24 de grade fara sa functioneze caldura (se poate vedea pe notele de consum de pe timpul iernilor anterioare).
Suprafata apartamentului este de 50 mp, la care se adauga o terasa de 14 mp, spatiul interior fiind foarte bine compartimentat intr-un living spatios cu bucatarie, o baie extrem de spatioasa cu vana si dressing si un dormitor cu pat matrimonial si dressing.
Apartamentul are foarte multe spatii de depozitare si beneficiaza de parcare subterana inclusa in pret, centrala termica, geamuri termopane din tamplarie PVC, usa antiefractie la intrare.
Este ideal pentru un cuplu!

Apartament situat in ansamblul rezidential (pozitionat in apropierea Iulius Mall, United Business Center si a facultatilor FSEGA si Dimitrie Cantemir, a parcului Gheorgheni) beneficiaza de o serie de facilitati destinate exclusiv proprietarilor si chiriasilor: o sala de fitness - utilata cu aparate, o sala destinata organizarii de evenimente (petreceri), 2 terenuri de squash, un teren de basket, o sala hobby cu masa de biliard, masa de ping-pong, darts si o masa de foosball. In vecinatatea blocului se afla si o curte interioara cu spatiu verde si lac. Intregul domeniu este pazit 24/24 de un paznic si supravegheat video pentru a spori siguranta locatarilor. Blocul a fost construit in 2011, este realizat la cele mai inalte standarde, cu un design modern, izolat termic, prevazut cu 2 lifturi si cu o centrala de imobil (in apartament neexistand gaz).

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!
P23297

ID Proprietate - P23297
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare

Sistem de incalzire Centrala termica

Climatizare Aer conditionat

Finisaje: Izolatii termice (Exterior), Pereti (Vopsea lavabila, Var, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal)

Dotari: Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Mobilat (Complet), Dotari imobil (Interfon, Lift), Electrocasnice (Masina de spalat rufe, Frigider, Aragaz)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Iulius Mall

Amenajare strazi (Asfaltate, Betonate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 1677