Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Oferte similare

Apartament la prima inchiriere, 2 camere, zona centrala, Record Park

Cluj-Napoca, Centru

2 camere • 59 m2 • 1 baie • etaj 3/6 • semidecomandat
finisat • mobilat complet

pret chirie

560 €/luna

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
bloc de apartamente
Numar camere
2
Numar bucatarii
1
Numar bai
1
Numar balcoane
1
Parcare
nu
Supr. construita
72 m2
Suprafata utila
59 m2
Compartimentare
Semidecomandat
Confort
1
Etaj
3/6
Construit cu
Caramida
An constructie
2021
Disponibilitate
imediat
Descrierea Apartamentului

Welt Imobiliare ofera spre închiriere apartament cu 2 camere, ultrafinisat și mobilat, situat în zona semicentrală, într-un ansamblu rezidențial nou și modern, Record Park.
Apartamentul se află la prima inchiriere, este poziționat la etajul 3 al imobilului, iar orientarea de care beneficiaza, oferă multă lumina și astfel un mediu foarte plăcut. Având o suprafață utilă de 59 mp, apartamentul prezintă o compartimentare foarte practică: living împreună cu bucătăria, dormitor, baie, hol și un balcon foarte generos, de 11 mp. Se ofera complet mobilat si utilat si beneficiaza de tot ce aveti nevoie pentru un confort bun.
Referitor la ansamblul Record Park, beneficiaza de un supermarket Mega Image la parter, spatii verzi, zone recreative, restaurant, acces facil la World Class, iar pozitionarea langa cladirile The Office si distanta foarte mica fata de zona ultracentrală, fac din acest ansamblu o alegere potrivita si un loc excelent pentru locuit. Confortul in apartament este imbunatatit de o izolare foarte buna a blocului și de ferestrele de calitate cu 3 rânduri de sticlă.

ID Proprietate - P30907
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Canalizare, Cablu TV

Sistem de incalzire Centrala de imobil, Incalzire in pardoseala

Finisaje: Izolatii termice (Exterior), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usi interior (Lemn)

Dotari: Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre, Contor caldura), Mobilat (Complet), Dotari imobil (Videointerfon, Lift, Spatii agrement, Curte comuna), Electrocasnice (Masina de spalat rufe, Frigider, Aragaz, Masina de spalat vase, Hota)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Liceul Avram Iancu, World Class

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 5944