Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Oferte similare

Inchiriere apartament 2 camere decomandate, garaj inclus, Record Park

Cluj-Napoca, Centru

2 camere • 57 m2 • 1 baie • etaj 3/6 • decomandat
finisat • mobilat complet

pret chirie

560 €/luna

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
bloc de apartamente
Numar camere
2
Numar bucatarii
1
Numar bai
1
Numar balcoane
1
Numar garaje
1
Parcare
nu
Supr. construita
70 m2
Suprafata utila
57 m2
Compartimentare
Decomandat
Confort
1
Etaj
3/6
Construit cu
Caramida
Disponibilitate
imediat
Descrierea Apartamentului

Welt Imobiliare ofera spre închiriere apartament cu 2 camere ultrafinisat și mobilat, situat în zona centrală, într-un ansamblu rezidențial nou și modern, Record Park. Apartamentul se află la prima inchiriere, este poziționat la etajul 3 al imobilului, iar orientarea vestică oferă multă lumină naturală și astfel un mediu foarte plăcut. Având o suprafață utilă de 57mp, apartamentul prezintă o compartimentare foarte practică: hol, 2 camere cu intrare separata, bucătărie, baie și un balcon foarte generos, de 11 mp.
Inclus în prețul chiriei se oferă și un loc de parcare în garajul subteran al imobilului.
Proiectul Record Park este unul dintre cele mai ambițioase planuri de dezvoltare durabilă și aduce următoarele avantaje: Mega Image la parterul imobilului, spatii verzi și loc de joacă pentru copii, clădire de birouri, restaurante, World Class și grădiniță construită la parterul clădirii de birouri. Zona în care este poziționat acest complex, la doar câteva minute de zona ultracentrală, este una excelentă, fiind aproape atât de zona Mărăști, The Office, cât și de punctele de interes din centru.
Strada pe care este situat blocul este una cu puțin trafic, iar confortul in apartament este imbunatatit de o izolare foarte buna a blocului și de ferestrele de calitate cu 3 rânduri de sticlă.

ID Proprietate - P28262
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Canalizare, Cablu TV

Sistem de incalzire Centrala de imobil, Incalzire in pardoseala

Climatizare Aer conditionat

Finisaje: Izolatii termice (Bloc izolat termic), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal)

Dotari: Mobilat (Complet)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Liceul Avram Iancu

Numar vizualizari: 4044