Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Oferte similare

Inchiriere apartament 2 camere, garaj inclus, Record Park, zona semicentrala

Cluj-Napoca, Centru

2 camere • 52 m2 • 1 baie • etaj 2/6 • semidecomandat
finisat • mobilat complet

pret chirie

575 €/luna

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
bloc de apartamente
Numar camere
2
Numar bucatarii
1
Numar bai
1
Numar balcoane
1
Numar garaje
1
Parcare
nu
Supr. construita
63 m2
Suprafata utila
52 m2
Compartimentare
Semidecomandat
Confort
1
Etaj
2/6
Construit cu
Caramida
An constructie
2021
Disponibilitate
imediat
Descrierea Apartamentului

Welt Imobiliare ofera spre închiriere apartament cu 2 camere ultrafinisat și mobilat, situat în zona centrală, într-un ansamblu rezidențial nou și modern, Record Park.
Apartamentul se află la prima inchiriere, este poziționat la etajul 2 al imobilului, iar orientarea vestică oferă multă lumină naturală și astfel un mediu deosebit de plăcut.
Având o suprafață utilă de 52mp, apartamentul prezintă o compartimentare foarte practică: living împreună cu bucătăria, dormitor, baie, hol și un balcon foarte generos, de11 mp. Inclus în prețul chiriei se oferă și un loc de parcare în garajul subteran al imobilului.
Proiectul Record Park este unul dintre cele mai ambițioase planuri de dezvoltare durabilă și aduce următoarele avantaje: Mega Image la parterul blocului, spatii verzi și loc de joacă pentru copii, clădire de birouri, restaurante, World Class și grădiniță construită la parterul clădirii de birouri. Zona în care este poziționat acest complex, la doar câteva minute de zona ultracentrală, este una excelentă, fiind aproape atât de zona Mărăști cât și de punctele de interes din centru, dintre care cel mai important este liceul Avram Iancu.
Străduța pe care este situat blocul este una cu puțin trafic, iar confortul in apartament este imbunatatit de o izolare foarte buna a blocului și de ferestrele de calitate cu 3 rânduri de sticlă.
Apartamentul este dotat cu mașină spălat vase, mașina spălat rufe, Smart TV, bucătărie complet echipată cu tacâmuri și veselă, fier călcat haine, aspirator, suport uscat haine.

ID Proprietate - P27928
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare, Cablu TV

Sistem de incalzire Centrala de imobil, Incalzire in pardoseala

Finisaje: Izolatii termice (Bloc izolat termic), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal), Usi interior (Lemn)

Dotari: Bucatarie (Mobilata, Utilata), Mobilat (Complet), Dotari imobil (Videointerfon, Lift, Spatii agrement)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Liceul Avram Iancu, Regionala CFR, The Office

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 5395