Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Oferte similare

Apartament cu o camera, Floresti, strada Eroilor

Floresti

1 camera • 32 m2 • 1 baie • etaj 2/3 • semidecomandat
finisat • mobilat complet

pret chirie negociabil

270 €/luna

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
bloc de apartamente
Numar camere
1
Numar bucatarii
1
Numar bai
1
Numar balcoane
1
Parcare
nu
Supr. construita
43 m2
Suprafata utila
32 m2
Compartimentare
Semidecomandat
Confort
1
Etaj
2/3
Construit cu
Caramida
An constructie
2007
Disponibilitate
imediat
Descrierea Apartamentului

Welt Imobiliare ofera spre inchiriere apartament cu o camera in Floresti, strada Eroilor, la un minut distanta de mijloacele de transport in comun si facilitati.

Apartamentul este situat la etajul doi intr-un imobil finalizat in anul 2007, izolat termic pe exterior si securizat cu interfon.

Beneficiaza de o suprafata utila de 32 mp+o terasa de 11 mp, este finisat modern si este locuinta ideala pentru cuplu sau pentru persoane singure.

Se inchiriaza doar pe termen lung si se va preda mobilat si utilat cu tot necesarul. Incalzirea se face printr-o centrala termica proprie iar climatizarea in sezonul cald se face cu un aparat de aer conditionat.

Garantia este echivalentul unei chirii lunare. Pentru detalii suplimentare si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati!

ID-P34272

ID Proprietate - P34272
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare, Cablu TV

Sistem de incalzire Centrala termica

Finisaje: Izolatii termice (Exterior, Bloc izolat termic), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal), Usi interior (Celulare)

Dotari: Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Mobilat (Complet), Dotari imobil (Interfon), Electrocasnice (Masina de spalat rufe, Frigider, Aragaz, Hota)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Piata Floresti, Penny Market, Roka Center

Numar vizualizari: 1923