Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Inchiriere apartament cu 1 camera, 50 mp plus garaj, in Record Park

Cluj-Napoca, Centru

1 camera • 50 m2 • 1 baie • etaj 5/6 • semidecomandat
finisat • mobilat lux

pret chirie

450 €/luna

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
bloc de apartamente
Numar camere
1
Numar bucatarii
1
Numar bai
1
Numar balcoane
1
Numar garaje
1
Parcare
nu
Supr. construita
59 m2
Suprafata utila
50 m2
Compartimentare
Semidecomandat
Confort
1
Etaj
5/6
Construit cu
Caramida
An constructie
2021
Disponibilitate
imediat
Descrierea Apartamentului

Welt Imobiliare ofera spre inchiriere apartament cu 1 camera, ultrafinisat si mobilat la standarde foarte inalte, situat în zona semicentrală, într-un ansamblu rezidențial nou și modern - Record Park.
Apartamentul se află la prima inchiriere, este poziționat la etajul 5 al imobilului, iar orientarea spre curtea interioara amenajata cu spatiu verde se bucura de multă liniste și astfel se creeaza un mediu plăcut.
Desfasurat pe o suprafata utila generoasa, de 50 mp, apartamentul se ofera complet mobilat si utilat modern, totul fiind de foarte buna calitate. Apartamentul beneficiaza de centrala pe imobil cu incalzire in pardoseala, iar unul din punctele forte il reprezinta numeroasele spatii pentru depozitare, excelent integrate, incluzand aici si un dressing separat cu usa.
La inchirierea acestui apartament, se ofera si un loc de parcare situat in garajul subteran, iar contra cost se poate beneficia de inca un loc de parcare!
Referindu-ne la Record Park, acesta beneficiaza de un supermarket Mega Image la parter, spatii verzi, zone recreative, restaurant, acces facil la World Class, iar pozitionarea langa cladirile The Office si distanta foarte mica fata de zona ultracentrală, fac din acest ansamblu o alegere potrivita si un loc excelent pentru locuit.

ID Proprietate - P30530
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare, Cablu TV

Sistem de incalzire Centrala de imobil, Incalzire in pardoseala

Finisaje: Izolatii termice (Bloc izolat termic), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal), Usi interior (Lemn)

Dotari: Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre, Contor caldura), Mobilat (Lux), Dotari imobil (Videointerfon, Lift), Electrocasnice (Masina de spalat rufe, Frigider, Aragaz, TV, Hota)

Vecinatati si puncte de interes in zona

The Office, Liceul Avram Iancu

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 2970