Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Vanzare cabana 173 mp, teren 2250 mp, situata in Calatele judetul Cluj

Calatele

6 camere • 173 m2 • 2250 m2 teren

pret vanzare

195.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Casa de vacanta
Numar camere
6
Numar bucatarii
1
Numar bai
2
Numar balcoane
1
Parcare
nu
Beci
nu
Gradina
nu
Suprafata utila
173 m2
Suprafata construita
180 m2
Suprafata teren
2250 m2
Etaj
1
Descrierea Cabanei

Welt Imobiliare intermediaza vanzarea unei cabane, situata intr-o poienita de 2250 mp din inima muntilor Apuseni, in Dealu Negru, jud. Cluj la doar 4 km de Belis.
Cabana este construita din busteni cu diametrul de 35 – 40 cm, sistem cu 4 camere de supraveghere, dvr si hdd, pe o suprafata de 173 mp, fiind compusa din:
- parter: 1 dormitor, 1 living, 1 bucatarie, 1 baie, 1 terasa;
- mansarda: 4 dormitoare, 1 hol, 1 baie, si 1 balcon;
- demisol: 1 masa de ping-pong.
Camerele sunt mobilate cu pat matrimonial, masute si 2 tabureti din busteni, 2 camere sunt cu balcon, televizor in fiecare camera, un raft, oglinda, candelabru rustic, 2 veioze, perdele si draperii, calorifer.
Living-ul are o masa de 12 persoane cu bancute cu spatar tot din busteni si un coltar extensibil, un fotoliu, un termosemineu cu postamentul din blocuri de piatra, candelabru din fier forjat, televizor, dvd si 2 boxe, perdele, calorifere.
- Baile sunt dotate cu cabine de dus cu hidromasaj, chiuvete din piatra, wc, intr-una din bai este si o masina de spalat cu uscator noua, calorifere.
- Bucataria este complet utilata: frigider si congelator cu 3 sertare nou, plita electrica, cuptor electric, hota, cuptor cu microunde, cafetiera, prajitor de paine, vesela, tacamuri, calorifer, boiler de 150 litri cu 2 serpentine legat la curent si la termosemineu.
- Sala de agrement are: tenis de masa, masuta cu 4 scaunele, fotoliu, canapea si un frigider, calorifere.
In curte exista o magazie de 4x4m cu 3 rafturi si un dulap, o magazie de lemne.
Pentru petrecerea timpului in aer liber exista un foisor din busteni de 6x4m cu un gratar construit din caramida, rotisor. Exista curent. Foisorul este acoperit cu tegola. Este amenajat in curte un loc pentru ceaun, un loc pentru foc de tabara. Exista un teren de tenis cu picior, volei de 20x8m imprejmuit cu plasa, balansoar construit din busteni, 2 cosuri de gunoi din busteni acoperite cu tegola. In curte este si o vale prin care curge un paraias mic.
Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.

ID Proprietate - P14802
Finisaje

Podele (Parchet), Ferestre cu geam termopan (Lemn), Usa intrare (Lemn)

Vecinatati si puncte de interes in zona

4 km de Belis

Amenajare strazi (De pamant)

Numar vizualizari: 6183
Actualizat: 2020-11-16 15:12:58