Rólunk

A Welt Imobiliare egy kolozsvári ingatlanügynökség, mely 2003-tól kezdve sikeresen működik az ingatlanpiacon. A nyújtott szolgáltatások minőségének köszönhetően a Welt Imobiliare még tevékenysége kezdetétől fogva jó hírnevet szerzett magának, ezáltal manapság Kolozsváron egy fontos és tisztelt cégnek számít. Az ingatlanügyletek típusától függetlenül számos ajánlattal tudunk szolgálni.

Ha ingatlant szeretne vásárolni vagy bérelni, a www.weltimobiliare.ro oldalon az összes típusú ingatlanból válogathat: lakások régi építésű vagy új tömbházban, lakóegyüttesek, házak és villák, telkek, üzlet-, ipari és irodahelyiségek.

WELT IMOBILIARE- egy biztos partner jövedelmező befektetésekhez. 2003-ban ezzel a szlogennel indultunk útnak, melyhez azóta is tartjuk magunkat. Minden egyes ügyfélre odafigyelünk, és igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy mindenki jövedelmezően fektessen be rajtunk keresztül. Tudjuk, hogy sikerünket csak minden egyes ügyfél sikerére lehet építeni és alapozni.

Mindegyik ügyfél, aki nyereségesen fektetett be a Welt Imobiliare cégen keresztül, hozzájárult sikerünk építéséhez, ezért mindig úgy járunk el, hogy minél több elégedett ügyfelünk legyen. Cégünk ilyen magas szinten való megerősítésének és fejlesztésének alapját az anyagi forrásokba és a személyzetbe való állandó befektetések képezik, de főleg egy meglepően nagy számú elégedett ügyfél. A visszatérő ügyfelek vagy azok, akik ajánlanak minket, képezik sikerünk kulcsát, egy igazi „aranybánya” lévén a Welt Imobiliare számára.

A cég stratégiája dinamikus és alkalmazkodik az ingatlan piac konjunktúrájához. Ügyfélorientáltak vagyunk, hogy időben megértsük és kielégítsük az Ön igényeit. Megbízható partnerek vagyunk, aki által vásárolhat, eladhat vagy bérelhet bármilyen ingatlant, garzonoktól 1, 2, 3 és 4 szobás lakásokig, házakat, villákat, telkeket, üzlet- és ipari helyiségeket.

Ingatlanügyi tanácsadóink odafigyelnek az Ön kívánságaira, ellenőríznek minden ajánlatot, mielőtt beütemezik azok megtekintését és tájékoztatják Önt az ingatlan részleteiről.

Az ingatlan piacon tapasztalattal rendelkező és minősített személyzettel rendelkezünk, aki képes a legjobb megoldásokat kínálni bármilyen pillanatban a legkülönfélébb ingatlanügyi problémákra.

Rajtunk áll, hogy az Ön üzlete nyereséges legyen, Önt az ideális megoldás felé vezérelve. Számos ajánlatot készítünk az Ön számára, melyet tapasztalt ingatlan ügynökeink mutatnak be.

Szakértőink által jól kigondolt megoldásokkal és ötletekkel jövünk. Lábainkat megvetve a valóságban, hozzájárulunk ügyfeleink álmainak megvalósításához.

A WELT IMOBILIARE az Ön sikerének garanciája. Egy fiatal, jó szakemberekből álló csapattal fogadjuk Önt, akik elsősorban az etikára és a színvonalas szolgáltatásokra fektetnek hangsúlyt. A kreativitás, merészség, dinamizmus, nyitottság, részletekre való odafigyelés és a következetesség jellemez minden tevékenységünk során.

A www.weltimobiliare.ro oldalon feltüntetett ingatlanokat illetően az érdekelt látogatók tájékoztatást kapnak az épület építészeti tulajdonságairól, a zónáról, amelyben elhelyezkedik, az emeletek számáról, az ingatlan hasznos és beépített felületéről, építési évéről, a szomszédságokról, szobák számáról, parkolóhelyekről, garázsokról, kilátásról, közművesítésről, felszereltségéről, tulajdoni lapjáról, a lakások tervrajzáról, közmű hálózatokról, árakról és sok egyébről.

A Welt Ingatlan Ügynökség köszöni szépen önnek, hogy meglátogatta ezt a weboldalt. Meghivjuk önöket, hogy látogassanak meg bennünket székhelyeinken a következő cimen:

  • Központi iroda: Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr. 24, Cluj-Napoca

Legyenek önök is megelégedett klienseink!