Livinguri monocrome

Livinguri monocrome

Livingul monocrom a fost, este și va rămâne în trend. Clasic și stilat în același timp, cu tonurile sale puternic contrastante, și-a câștigat repede fani printre designerii de interioare. Dramatic și plin de impact, pune magie în spații chiar dacă oferă foarte puțină culoare. Livingul, camera de relaxare sau camera de zi, indiferent cum vrem să o numim, reprezintă inima casei noastre, cel mai important loc în care familia și prietenii se adună unde oaspeții sunt bine veniți, locul în care socializăm și ne relaxam. Livingurile moderne amenajate în alb și negru sunt mai deosebite, iar în concepția multora sunt sinonimul eleganței. Ba chiar și în opinia multor designeri alăturarea celor două culori reprezintă combinația supremă, greu de egalat.

Cum se face? E simplu: se ia un living gol, cu pereți și pardoseală în nuanțe de alb și negru și se decorează cu piese de mobilier și accesorii în combinații ale celor două culori. Contrastul obținut are un efect fantastic, greu de trecut cu privirea. Dimensiunea livingului îți va indica proporția corectă de alb și negru. Într-o încăpere mică este recomandat să mizezi pe alb, pentru a o mări vizual, în timp ce într-un living de mari dimensiuni poți folosi mai mult negru. Pe lânga piesele de mobilier specifice (canapea, comodă tv, măsuță de cafea, fotolii etc.), nu uita că magazinele sunt pline de accesorii și decorațiuni care te pot ajuta să întregești tabloul bicolor al livingului modern: veioze, lampadare, aplice de perete, perdele, tapet decorativ, perne decorative, covoare, tablouri, vaze, cutii de depozitare – toate în alb, negru sau în combinația celor două culori. Nuanțele precum gri sau argintiu echilibrează foarte bine designul alb-negru, dând încăperii un aer mai relaxat.

Pentru a ne simți cu adevarat acasă, livingul trebuie conturat dupa propriile personalități și preferințe deoarece este încăperea în care petrecem marea majoritate a timpului. Pentru acele persoane cărora le place și, în același timp, promovează ideea de alb și negru, am alcătuit o mini colecție de livinguri care arată cum o paletă de culori monocromă poate avea un impact de efect asupra designului interior al livingurilor contemporane.

Așadar, vă gândiți să vă redecorați locuința? Aruncați o privire. Poate vă veți inspira.

Livingul simplu

Podeaua gri închis, aproape neagră- o alegere curajoasă și reușită. Ferestra mare încadrată de de doi pereți albi, precum și piesele de mobilier, majoritatea albe, echilibrează design-ul luminând încăperea. Ghiveciul- pata de culoare pentru iubitorii de plante.

Livingul modern









Livingul chic

Predominant negru cu tentă de alb și gri - masculin, perfect bărbătesc. Pentru burlacul convins.

Livingul rece











Livingul social









Lejer, ușor și liniștitor - acestea sunt caracteristicile pozitive ale albului pur. Diferitele materiale, modele și structuri fac posibilă o altfel de evidențiere a culorii. O atmosferă perfectă pentru refugiu și relaxare.

Livingul ospitalier

Indiferent că este o plantă de ghiveci sau niște perne cu imprimeuri alb-negru, acestea pot modifica complet tonul camerei. Călduros, primitor, ideal pentru momente unice alături de cei dragi.

Livingul minimalist












Livingul futurist









Linii drepte, simplitate, minimalism - urban și rafinat

.Livingul sofisticat










Livingul retras










Alb și Negru - Ying și Yang într-un decor de poveste. Elegant și luxos - un mix surprinzător chiar și pentru cei mai pretențioși.

Livingul futurist









Livingul intunecat








Pentru cei preocupați de stil și frumos. Pe fond negru sau alb, impunătoare, versatile și comode, canapelele modulare delimitează ușor spațiul destinat confortului domestic. Acestea par să revigoreze livingul cu un aer sofisticat.

Livingul regal

Culoarea de bază alb, culoarea secundară negru. Punctul de atracție- candelabrul cu elemente de refracție, oglinda cu ramă gri metalic pe un perete negru tapetat- un joc de lumini fascinant. Draperia pe o singură parte a peretelui- o notă șic și cu adevarat aparte. Bolul cu orhidee- pata de culoare.