În prag de sărbătoare

În prag de sărbătoare


Scurtă istorioară

Ieri dimineață, în timp ce îmi pregăteam un ceai, am aruncat o privire pe geam și ce să vedeți? Ei bine, prea multe nu vedeam nici eu căci ziua nu își intrase încă în drepturi și totul în jur era învăluit într-o perdea semiobscură. Ca să mă conving că, totuși, văd bine, am deschis geamul. M-a izbit imediat aerul rece. Mirosea a iarnă, a zăpadă, a sărbătoare. Da, ningea! Pe jos se așternuse o pătură subțire de zăpadă încă neatinsă de vreun pas, vreo urmă. Și continua să ningă mărunt și des, liniștit și tăcut. Zgribulită am închis fereastra. Dar în suflet mi-era cald și bine, în jurul meu era liniște, pace, iubire, bunătate, frumos... De o parte a geamului era iarna, de cealaltă parte eram eu și un strop de magie. Și azi mă simt la fel ca ieri chiar dacă afară nu am regăsit același peisaj feeric ca cel din urmă cu o zi. Și știți de ce? Pentru că tot acest amalgam de trăiri și sentimente frumoase pe care îl aduc cu ele sărbătorile de iarnă este deja în noi, în fiecare.

Fie ca magia și spiritul Crăciunului să vă sălășluiască în suflete, azi, mâine, poimâine... și în fiecare zi din anul care vine. 

Cu drag, de la noi pentru voi

Eu, colegii mei, întreaga echipă Welt Imobiliare, vă dorim, vouă, colaboratorilor noștri, clienților noștri, celor care ne citiți și tuturor celor care ne-ați fost alături pe parcursul acestui an minunat, căldură în inimi, pace în suflete și sărbători binecuvântate!

Acasa la Welt Imobiliare-Gheorgheni