Gardenia Residence: o inovație în ansamblurile imobiliare de pe piața clujeană

Gardenia Residence: o inovație în ansamblurile imobiliare de pe piața clujeană

 

Gardenia Residence: o inovație în ansamblurile imobiliare de pe piața clujeană

 

       

Bine ați venit acasă!

        Deși timpul îmi este limitat și mai am doar câteva ore până mă voi bucura de un bine meritat concediu, nu pot să plec înainte de a vă spune câteva cuvinte despre cel mai nou proiect din portofoliul nostru, Gardenia Residence. Așa că, noi, echipa Welt Imobiliare, împreună cu colaboratorii noștri de la Gross&Gross Construct SRL, specialiști experimentați din România și Israel, niște oameni deosebiți, gata mereu să ne pună la dispoziție orice informație de care avem nevoie, vă prezentăm în exclusivitate un nou concept imobiliar pe piața clujeană: Gardenia Residence. Cum a luat naștere acest proiect? E simplu, din vastele cunoștințe și din experiența celor de la Gross&Gross Construct SRL dar, mai ales, din nevoia noastră de a locui într-un spațiu sigur, confortabil, civilizat și modern, adus la cele mai înalte standarde în ceea ce privește stilul de viață și beneficiile oferite. Nu e nevoie să mă credeți pe cuvânt. Vă voi lăsa mai jos o mare parte din detaliile acestui proiect și vă veți convinge singuri. Am ales să vă vorbesc despre acest proiect imobiliar pentru a vă informa de existența lui. Publicitate și reclamă are deja, suficientă. Din punctul meu de vedere, și nu numai, Gardenia Residence se prezintă singur și convingător prin tot ceea ce înseamnă el. 

Arhitectură și construcție

        Aflat la doar câteva minute de centrul orașului Cluj Napoca (5-8 minute de mers cu mașina), Gardenia Residence prinde contur pe un teren de 21.000 mp și se pregătește să devină o adevărată comunitate, îmbinând armonios 4 imobile cu 64 de apartamente, 28 de case de tip alipite și individuale cu grădină, spații comerciale destinate serviciilor publice și o grădiniță pentru copii. Chiar daca au un regim de înălțime redus, S+P+2E+ER, cele 4 imobile vor fi dotate cu lifturi silențioase cu cabine și uși din inox. Și pentru că siguranța și confortul sunt principalele puncte de plecare ale proiectului, nu se va face deloc rabat la calitatea materialelor. Vorbim aici de zidărie din cărămidă Porotherm, izolație exterioară cu vată bazaltică, pereți exteriori placați cu cărămidă aparentă, geamuri termopan cu 3 sticle și 6 camere etc. 

        Intrarea în complex se va face pe un drum privat, dotat cu barieră. Acesta va fi modernizat chiar de la începutul lucrărilor pentru a ne permite un acces facil și civilizat în zonă. Și surprizele plăcute nu se termină aici. Viitorii locuitori ai ansamblului vor beneficia de un parc privat cu suprafața de 3600 mp, amenajat astfel încât să fie o oază de relaxare și de bucurie atât pentru cei mari cât și pentru cei mici, de pasaje pietonale și de garaje subterane care vor pune capăt corvoadei de a căuta un loc de parcare, situație de care, spre nefericirea noastră, ne lovim în fiecare zi. Așa că, dragii mei, cum vă spuneam și mai devreme, Gardenia Residence ne va schimba puțin percepția în ceea ce privește stilul de viață și calitatea construcțiilor cu care ne-a obișnuit piața imobiliară din România.

Suprafețe și compartimentări

        Apartamentele disponibile spre vânzare sunt cu două, respectiv trei camere și beneficiază de suprafețe generoase și multă lumină naturală. Cele cu două camere au suprafețe cuprinse între 52.00 mp și 63.89 mp. Cele cu trei camere încep de la 65.72 mp și ajung până la 97,59 mp. Compartimentarea este de tip open space, living cu bucătărie, plus unul sau două dormitoare. A fost gândită astfel încât întreaga suprafață a apartamentelor să poată fi folosită la maximum.

 Exercițiu practic: Imaginați-vă începutul unei zile de muncă, de exemplu. Și înainte să îmi spuneți că puteam găsi un exemplu mai bun, gândiți-vă cum ar fi să vă savurați cafeaua într-o dimineață răcoroasă de vară? Gândițti-vă cum ar fi să admirați răsăritul de pe o terasă de 68 mp? Frumos, nu-i așa? Ei bine, apartamentele din ansamblul Gardenia Residence dispun de terase cu suprafețe cuprinse între 9.63 mp și 68 mp pentru ca voi, viitorii proprietari să vă puteți bucura de micile plăceri ale vieții.

Apartament 2 camere, Gardenia Residence

  

Apartament 3 camere, Gardenia Residence

 

       










































































































Predarea imobilelor

        Gardenia Residence va fi fără doar și poate cartea de vizită a celor de la Gross&Gross Construct SRL. Eu mi-am pus toată încrederea în acest proiect fără teama că aș putea fi dezamăgită în vreun fel. Pentru cei care, la fel ca mine, cred în acest proiect, vă informez ca apartamentele se vor preda la stadiul de semifinisat la finele acestui an. Bineînteles, acest lucru nu vă împiedică să deveniți proprietarul unui apartament chiar din acest moment. Vă vom susține pe parcursul întregului proces de cumpărare fără nici o obligație financiară din partea voastră. Ne va bucura în schimb satisfacția voastră și certitudinea că ați făcut cea mai bună alegere. Acesta va fi comisionul nostru. 

 

Sfârsit... sau poate nu

        Nu pot să închei acest articol înainte de a vă ruga să închideți ochii pentru câteva secunde. Imaginați-vă o familie mare a căror membri conviețuiesc în armonie, imaginați-vă cum va arăta Gardenia Residence. Aproape că puteți vedea copiii alergând, le auziți râsetele și le citiți bucuria în priviri. Dacă simțiți că sunteți în locul în care trebuie să fiți, deschideți ochii, ați ajuns acasă. Bine ați venit!