Doriţi o bere cu acea locuinţă?

Doriţi o bere cu acea locuinţă?

Nu, nu este o nouă reclamă la bere. Este o metodă nouă/inovativă de a face cumpărătorii să decidă să cumpere. Conform unui articol publicat de Postmedia News, doi vânzători canadieni, ambii colaborând cu agenta imobiliară Robyn Moser de la agenţia MaxWell South Star Realty, oferă bere în valoare de 1000 de dolari pentru cei care vor semna contractul de cumpărare. Este o metodă care funcţionează atunci când e vorba de a "momi" tinerii la petreceri, de ce nu ar merge şi în cazul vânzărilor imobiliare?

Moser spune că a fost inspirată de către o întâmplare din Chicago, S.U.A, conform căreia un vânzător crescuse interesul cumpărătorilor pentru locuinţa sa cu aproximativ 300%, promiţând bere cumpărătorilor. A fost găsit un articol în "The Chicago Sun Times" despre un proprietar din Chicago care oferea cumpărătorilor mâncare şi băutură în valoare de 1000 de dolari, de la un restaurant din apropierea locuinţei sale, ca o metodă de a atrage cumpărătorii. Presupunem că de aici i-a venit ideea domnişoarei Moser. Este o abordare puţin diferită, însă trebuie să recunoaştem că ambele sunt interesante.

Dacă doriţi să vă rezumaţi la o vânzare tradiţională, Welt Imobiliare asigură o promovare mai puţin non-conformistă a apartamentului dvs. Probabil nu veţi ajunge în ziarele locale, însă vă promitem o vânzare de succes.

Sursa: blog.buzzbuzzhome.com

Florina T, Welt Imobiliare.