De ce participăm la târgul de Imobiliare, construcţii şi amenajări care începe azi?

De ce participăm la târgul de Imobiliare, construcţii şi amenajări care începe azi?

Welt Imobiliare participă în perioada 21-23 februarie 2014, la Târgul de Imobiliare, Construcţii şi Amenajări care se va desfăşura la Polus Center.

Targ de imobiliare

Vom prezenta în cadrul târgului, o gamă largă de oferte imobiliare de vânzare şi închiriere din Cluj Napoca, Floreşti şi Apahida. Consilierii noştri, pot să vă ofere informaţii detaliate despre piaţa imobiliară şi despre evoluţia preţurilor din Cluj. Tot la standul Welt Imobiliare veți putea găsi informații despre pașii pe care trebuie sa îi urmați când achiziţionaţi o locuinţă cu credit sau cash. De asemenea, la cererea dumneavoastră, putem efectua gratuit evaluarea proprietăţii pe care doriţi să o vindeţi în măsura informaţiilor oferite de către dumneavoastră.

La standul nostru, vor fii prezenţi şi agenţii imobiliari de la noul nostru sediu din Floreşti, strada Avram Iancu(E60) Nr. 209. Consilierii imobiliari din Floreşti vă vor prezenta oferta bogată de apartamente de vânzare din cea mai mare comună a României şi vă pot ajuta să deveniţi proprietari. Dacă aveţi un imobil de vânzare sau închiriat, vă aşteptăm pentru a vă prelua oferta şi a discuta modalităţile de promovare pentru tranzacţionare.Dacă sunteţi doar în trecere şi informare vă rugăm să studiaţi  pliante şi broşuri în care veţi regăsi cele mai bune oferte de pe piaţa imobiliară clujeană şi nu numai, împreună cu informaţii folositoare, fie că sunteţi proprietar, fie că doriţi să deveniţi. Ca să ne localizaţi cât mai bine în cadrul târgului, vă punem la dispoziţie şi o hartă cu dispunerea expozanţilor în spaţiu oferit cu generozitate de Polus Center.

Expozanti targ