De ce folosim hastag-uri de imobiliare pe Facebook?

De ce folosim hastag-uri de imobiliare pe Facebook?

  • Ce sunt #hashtag-urile? 

Hashtagul este un cuvânt sau o serie de cuvinte scrise fără spaţii, de forma #hashtag sau #imobiliare, care ajută la organizarea în categorii sau interese a informaţiilor postate pe un site de socializare. Hashtagurile sunt folosite din anul 2007 de Twitter şi au fost preluate ulterior şi de alte reţele de socializare Flickr, Tumblr, Google+ sau Instagram. În data de 12 iunie 2013 Facebook a anunţat introducerea hasthtagurilor pentru toţi utilizatorii săi. Aceste cuvinte cu diez (#) în faţă, sunt menite să ajute utilizatorii Facebook să găsească mult mai uşor subiectele de care sunt interesaţi.

  • Cum folosesc #hashtag?

Hashtagurile sunt uşor de folosit. Doar adaugi # (diez) în faţa cuvântului pentru care vrei să fie indexată postarea ta de pe Facebook.

  • Cum găsesc subiectele comune grupate după hasthtag?

Facebook oferă utilizatorilor 2 modalități de a găsi informația. Prima este aceea de a da click pe linkul de hashtag, găsit într-o postare. Se va deschide o fereastră cu toate postările care folosesc această facilitate.

Hashtag Welt Imobiliare in Facebook

A doua modalitate, este de a căuta direct cuvântul cu diez în faţă.

Cauta #imobiliare pe facebook si o sa gasesti si Welt Imobiliare

Welt Imobiliare, agenţie imobiliară din Cluj Napoca, este prima agenţie imobiliară de pe Facebook care foloseşte hashtaguri în postările sale. “Am hotărât să folosim această facilitate, pentru a oferi clienţilor noştri posibilitatea de a identifica mult mai uşor ofertele de vânzare sau închiriere pe care le avem spre tranzacţionare. Dorim să fim mereu la curent cu noile facilităţi ale reţelelor de socializare. Moto-ul nostru este Căutăm împreună, reuşim împreună.”(Valentin Teodorescu – www.weltimobiliare.ro )

Pentru a găsi ofertele care vă interesează, vă invităm să căutați în Facebook #imobiliare, #apartamente, #vanzare, #inchiriere sau #Welt. Așa veți fi mai aproape de ofertele de imobiliare care vă interesează. Ne gasiți pe toate rețelele de socializare, facebook – facebook.com/weltimobiliare.ro , Google + plus.google.com/+weltimobiliare/, Twitter - twitter.com/#!/weltimobiliare, Linkedin – linkedin.com/company/welt-imobiliare, Pinterest – pinterest.com/weltimobiliare. Toate ofertele imobiliare din Cluj le găsiți, însă, pe site-ul nostru www.weltimobiliare.ro.