Cum să NU vă promovați locuința pentru vânzare

Cum să NU vă promovați locuința pentru vânzare

Chiar dacă aţi obosit să aşteptaţi un cumpărător...

Nu lăsaţi asta să se vadă, mai ales în poze! Ideal ar fi să evacuaţi camerele de orice somnoroşi, înainte să faceţi poze menite să vă promoveze apartamentul.

Fără păpuci, fără tricou, fără vânzare!

Deşi preţul de cerere al acestei case din New York este unul atrăgător, prezenţa inexplicabilă a unui om îmbrăcat sumar în poză... ei bine, nu e atât de atrăgătoare. Pentru şanse cât mai bune la vânzare, recomandăm să evitaţi astfel de reprezentări ale locuinţei dvs.


Dezastru în bucătărie...

Şi nu mă refer la abilităţile culinare ale cuiva! Ştim cu toţii că nu-i uşor să menţinem bucătăria curată. În mod inevitabil, se adună mizerie şi grăsime peste tot, există şanse mari să vărsăm câte ceva, şi să nu uităm, bineînţeles, de salteaua aruncată la întâmplare în bucătărie... Luând în considerare jaluzelele rupte şi uşa deschisă de la cuptor, s-ar părea că proprietarul acestei case s-a străduit mult să facă această locuinţă să pară de nelocuit.

"Drive by"

Dacă vreţi să faceţi o poză de ansamblu a casei dvs din maşină, încercaţi să nu prindeţi în cadru şi oglindă retrovizoare. Nu dă (chiar) bine.

 

Cocina de porcușori

Această căsuţă încântătoare de pe plaja Manhattan-ului din California este proaspăt vopsită, are o bucătărie renovată şi o curte mare, ideală pentru copii, animale de casă şi petreceri şi... purcei. În promovarea acestei case de 700.000 de euro au fost incluse poze cu încăperi dezordonate şi, bineînţeles, şi o poză cu porcul. Fericitul cumpărător va putea locui într-o cocină. Literalmente.

 

De-a v-ați ascunselea

Cumpărătorii interesaţi vor avea de lucru să găsească locuinţa oferită spre vânzare în această poză. Tot ceea ce se poate vedea din misterioasa locuinţă e ceea ce pare a fi acoperişul. Aşa, cu siguranţă, nu!
(Pentru informații despre cum e bine să faceți pozele locuinței dvs, vizitați articolul "Trucuri pentru fotografierea locuintei dumneavoastra")

Acum că aţi văzut în exemple ilustrate cum să nu vă promovaţi locuinţa pentru vânzare, puteţi să aruncaţi o privire spre link-urile de mai jos pentru nişte ghiduri ceva mai pozitive:
Cum sa va pregatiti locuinta pentru vanzareVand imobil! Singur sau prin agentie imobiliara?Trucuri pentru a imbunatati aspectul exterior al casei dumneavoastra.
Sursa imagini: thefiscaltimes.com