Articole de sănătate pe un blog de imobiliare

Articole de sănătate pe un blog de imobiliare

Astăzi aş dori să răspund la întrebarea "Ce caută articole despre stil de viaţă pe un blog de imobiliare?"

Pentru a răspunde la acesta întrebare, aş dori să vă vorbesc puţin despre valorile care caracterizează compania Welt Imobiliare. Printre acestea se numără creativitatea, îndrăzneala, dinamismul, francheţea, consecvenţa şi grija pentru oameni, caracteristici care ne definesc în tot ce facem. Suntem preocupaţi de oameni, fie că e vorba despre colectivul agenţiei noastre sau despre clienţii noştri.

Ne pasă de tot ceea ce se întâmplă în jurul companiei noastre. De aceea, atunci când cei de la Asociaţia Studenţească AMiCUS Cluj-Napoca au venit cu ideea unui parteneriat prin care să conştientizăm clujenii de importanţa stilului de viaţă pe care îl au, nu am putut decât să ne bucurăm de oportunitatea care ne-a ieşit în cale şi să răspundem afirmativ invitaţiei lor de a concepe împreună un astfel de proiect.

 

Aşa s-a născut campania de pe site-ul www.facebook.com/weltimobiliare.ro prin care companianoastră donează un leu pentru fiecare LIKE primit, bani îndreptaţi pe urmă către Asociaţia Studenţească AMiCUS care va derula un program de conştientizare al clujenilor despre importanţa stilului de viaţă pentru sănătatea lor. Pentru a veni în întâmpinarea proiectului care va fi derulat de AMiCUS, ne-am gândit că pe durata campaniei să vă atragem şi noi atenţia prin mediul online asupra importanţei stilului de viaţă asupra sănătăţii dumneavoastră.

Pentru a face acest lucru am ales programul „NEW START”, un program care îşi are originea în SUA şi doreşte să îi conştientizeze pe oamenii de cele mai importante lucruri care le pot face pentru a avea un corp şi o minte sănătoasă. Numele programului este un acronim de 8 cuvinte, care fiecare în parte pune accentul pe un aspect care ajută la sănătatea noastră, a tuturor. Pe parcursul a 8 zile vom afla fiecare cuvânt şi importanţa lui pentru sănătatea noastră. Sper că am oferit un răspuns complet şi concis despre ceea ce caută articole despre sănătatea într-un blog de imobiliare.

Nu putem să vă dăm sfaturi sau reţete în sănătate, dar ne dorim, putem şi avem cunoştinţele necesare ca să vă ajutăm, consiliem şi încurajăm în vederea alegerii locuinţei pe care o căutaţi.

Marius M, Welt Imobiliare