Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Vanzare casa tip duplex in cartierul Dambul Rotund

Cluj-Napoca, Dambul Rotund

6 camere • 169 m2 • 250 m2 teren

pret vanzare negociabil

160.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Casa
Tip imobil
Duplex
Numar camere
6
Numar bucatarii
1
Numar bai
2
Parcare
nu
Beci
nu
Gradina
da
Suprafata utila
169 m2
Suprafata construita
180 m2
Suprafata teren
250 m2
Etaj
1
Descrierea Casei

Welt Imobiliare va ofera spre vanzare casa tip duplex, in cartierul Dambul Rotund, intr-o zona accesibila si linistita. Imobilul are 6 camere, bucatarie, 2 bai, suprafata utila de 169 mp si un teren de aproximativ 250 mp.
Materialele de constructie sunt la cele mai inalte standarde de calitate, iar casa se preda la stadiul semifinisat, cu centrala termica proprie, incalzire in pardoseala, utilitati. Constructia este dispusa astfel:
- demisol: baie si doua camere mari, cu acces la parcare si la curte, ce pot lua diverse functiuni: dormitoare, camera hobby, birou, living etc. Demisolul se poate amanaja de asemenea ca si garaj daca se doreste.
- parter: un living imens cu multa suprafata vitrata si vedere spre oras, bucatarie separata si baie;
- etaj - 3 dormitoare, o baie si o debara.
Constructia este din caramida, acoperis de tigla metalica Bilka, fundatie de beton, demisol termoizolat cu polistiren extrudat de 10 cm, oferind astfel un confort termic suplimentar atat pe timpul iernii cat si pe timpul verii.
Duplexul este situat aproape de mijloacele de transport, dar totusi retras de la strada principala, pentru linistea ta si a familiei tale cu magazinul Lidl la 100 de metri iar fata de centru este la 4 km departare.

ID Proprietate - P18319
Finisaje:

TV

Vecinatati si puncte de interes in zona

Amenajare strazi (Asfaltate)

Numar vizualizari: 3858
Actualizat: 2020-10-02 10:38:17