Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Vanzare apartament in casa tip vila, cu gradina si panorama deosebita

Feleacu

4 camere • 175 m2 • 3 bai • etaj parter/1 • semidecomandat

pret vanzare negociabil

245.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Numar camere
4
Numar bucatarii
1
Numar bai
3
Parcare
da
Supr. construita
249 m2
Suprafata utila
175 m2
Compartimentare
Semidecomandat
Confort
Marit
Etaj
parter/1
An constructie
2019
Descrierea Apartamentului

Welt Imobiliare va propune la vanzare un apartament deosebit amplasat intr-o casa tip vila, cu o superba panorama asupra orasului Cluj Napoca. Imobilul are suprafata generoasa de 175 mp utili si este compartimentat dupa cum urmeaza: un living spatios si deosebit datorita geamurilor mari cu orientare spre oras si cu iesire spre terasa cu gradina a apartamentului, bucatarie separata, 3 dormitoare spatioase si luminoase (2 dormitoare avand baie proprie), baie, birou. Apartamentul detine in proprietate teren cu gradina proprie amenajata cu rulouri de iarba naturala.
Proprietatea se poate achizitiona la pretul prezentat la stadiul de semifinisat cu materiale de cea mai bun calitate sau la stadiul de finisat la intelegere cu proprietarul din punct de vedere al finisajelor la pretul de 275000 euro. Structura din beton armat, caramida eficienta; acoperis tip terasa cu termoizolatie si hidoizolatie spuma poliuretanica si poliuree rezistenta la raze ultraviolete; termosistem cu polistiren de 15 cm si tencuiala decorativa Caparol; tamplarie salmander cu geam tripan; incalzire prin pardoseala in toata casa rehau cu pompe si termostate individuale, rezervoare wc-uri îngropate geberit, instalatii electrice de cea mai buna calitate, terase hidroizolate și finisate cu deck, balustrade metalice cu policarbonat compact 8mm transparent.
Exterior: poarta auto automata de 4.5 m, poarta pietonala, drum acces și parcari dale, trotuar si terasa în curte dale; gard, ziduri de sprijin îmbracate cu piatra tip gabioane; sistem automat de irigatii si rulouri de gazon.
Amplasarea imobilului: 400 m de la sensul giratoriu din Feleacu, drum asfaltat, imobilul fiind pozitionat intr-o zona exclusiv de case si cu o panorama superba asupra orasului Cluj Napoca.
Merita vazut.

ID Proprietate - P19383
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz

Sistem de incalzire Centrala termica, Incalzire in pardoseala

Finisaje: Izolatii termice (Exterior), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (PVC)

Dotari: Dotari imobil (Gradina)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Amenajare strazi (Asfaltate)

Numar vizualizari: 2441
Actualizat: 2020-10-15 11:44:30