Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Vanzare apartament in casa tip vila, cu gradina si panorama deosebita

Feleacu

4 camere • 166 m2 • 3 bai • etaj 1/1 • semidecomandat

pret vanzare negociabil

300.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Numar camere
4
Numar bucatarii
1
Numar bai
3
Numar garaje
1
Parcare
nu
Supr. construita
235 m2
Suprafata utila
166 m2
Compartimentare
Semidecomandat
Confort
Marit
Etaj
1/1
An constructie
2019
Descrierea Apartamentului

Welt Imobiliare va propune la vanzare un apartament deosebit amplasat intr-o casa tip vila, cu o superba panorama asupra orasului Cluj Napoca. Imobilul are suprafata generoasa de 166 mp utili si este compartimentat dupa cum urmeaza: un living spatios si deosebit datorita geamurilor mari cu orientare spre oras si cu iesire spre una din terasele apartamentului, bucatarie separata si foarte luminoasa, 3 dormitoare spatioase si luminoase (2 dormitoare avand baie proprie), baie, birou cu iesire pe cea de a doua terasa a apartamentului. Apartamentul detine in proprietate teren cu gradina proprie amenajata cu rulouri de iarba naturala, in suprafata de 542 mp.
Structura din beton armat, caramida eficienta; acoperis tip terasa cu termoizolatie si hidroizolatie spuma poliuretanica si poliuree rezistenta la raze ultraviolete; termosistem cu polistiren de 15 cm si tencuiala decorativa Caparol; tamplarie salmander cu geam tripan; incalzire prin pardoseala în toata casa, rehau, cu pompe si termostate individuale, rezervoare wc-uri îngropate geberit, instalatii electrice de cea mai buna calitate, terase hidoizolate și finisate cu deck, balustrade metalice cu policarbonat compact 8mm transparent.
Exterior: poarta auto automata de 4.5 m, poarta pietonala, drum acces și parcari dale, trotuar și terasa în curte dale; gard, ziduri de sprijin îmbracate cu piatră tip gabioane; sistem automat de irigatii si rulouri de gazon.
Amplasarea imobilului: 400 m de la sensul giratoriu din Feleacu, drum asfaltat, imobilul fiind pozitionat intr-o zona exclusiv de case si cu o panorama superba asupra orasului Cluj Napoca.
Merita vazut.

ID Proprietate - P19381
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz

Sistem de incalzire Centrala termica, Incalzire in pardoseala

Finisaje: Izolatii termice (Exterior), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (PVC)

Dotari: Dotari imobil (Gradina)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Amenajare strazi (Asfaltate)

Numar vizualizari: 3486
Actualizat: 2020-10-15 11:46:41