Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Apartament 4 cam, in vila, foarte spatios, terase generoase, panorama

Cluj-Napoca, Andrei Muresanu

4 camere • 115 m2 • 2 bai • etaj 2/2 • decomandat
necesita renovare

pret vanzare

372.500 € + TVA

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
casa/vila
Numar camere
4
Numar bucatarii
1
Numar bai
2
Numar terase
2
Numar garaje
2
Parcare
nu
Supr. construita
190 m2
Suprafata utila
115 m2
Compartimentare
Decomandat
Confort
Marit
Etaj
2/2
Construit cu
Caramida
An constructie
2022
Disponibilitate
imediat
Descrierea Apartamentului

Welt Imobiliare vinde 2 apartamente de 4 camere, situate intr-o vila nou construita, in cartierul Andrei Muresanu, zona Grand Hotel Italia. Apartamentele sunt extrem de spatioase, 115 mp si 127 mp, cu terase la fel de generoase de 49 mp si 33 mp. In vila sunt doar 2 apartamente cu destinatie locuinta si un spatiu de birouri si servicii la parter. Imobilul este foarte bine construit, cu materiale de calitate si personal extrem de calificat, garantia lucrarii fiind data de portofoliul extrem de bogat de clienti multumiti ai constructorului.
Apartamentele se vor preda semifinisate, cu centrala termica proprie, incalzire in pardoseala, instalatii trase la pozitie, inclusiv circuit de aer conditionat si evacuare condens. Pentru eficienta energetica se va utiliza polistiren grafitat de 15 cm la pereti si 30 cm la terasa imobiluluiui, respectiv 2 randuri de hidroizolatii.

Apartamentele se adreseaza clientilor cumparatori extrem de pretentiosi, aflati in cautarea unor spatii extrem de generoase si care apreciaza calitatea unui imobil construit.

Contracost, se poate asigura acces exclusiv la terasa necirculabila a vilei, unde constructorul va monta o pardoseala tip deck !

In garajaul subteran sunt preavazute cate 2 locuri de parcare pentru fiecare apartament, costul unui loc fiind de 15.000 euro fara TVA.

Pretul afisat pentru apartament este fara TVA.

Pentru detalii si vizitarea locatiei, nu ezitati sa ne contactati!

ID Proprietate - P33600
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Canalizare

Sistem de incalzire Centrala termica, Incalzire in pardoseala

Finisaje: Izolatii termice (Exterior), Stare interior (Semifinisat), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal)

Dotari: Alte spatii utile (Terasa), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Dotari imobil (Interfon, Spatii agrement, Curte comuna)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Grand Hotel Italia

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 2992
Actualizat: 2023-11-27 11:23:57