Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Oferte similare

Vanzare apartament 3 camere Aurel Vlaicu, finisat, parcare, curte, 88mp

Cluj-Napoca, zona Aurel Vlaicu

3 camere • 88 m2 • 1 baie • etaj 2/2 • decomandat
finisat • mobilat complet

pret vanzare negociabil

130.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
casa/vila
Numar camere
3
Numar bucatarii
1
Numar bai
1
Parcare
da
Supr. construita
101 m2
Suprafata utila
88 m2
Compartimentare
Decomandat
Confort
1
Etaj
2/2
Construit cu
Caramida
Descrierea Apartamentului

Welt Imobiliare va ofera la vanzare apartament 3 camere, decomandat, recent renovat, situat intr-o casa cu 2 etaje si curte. Apartamentul are o suprafata utila de 88mp si este compus din: 3 camere, open-space living+bucatarie, 2 dormitoare, baie cu geam.
Pe langa suprafata utila, apartamentul are o suprafata de aprox 6 mp pe casa scarii (folosibil ca si hol sau laundry room) si 2 dressing-uri built-in de aproximativ 4mp/fiecare, iar suprafetele inclinate (suplimentare celor 88 mp utili) contin dulapuri/rafturi facute la comanda, care eficientizeaza folosirea acelor spatii. In pret este inclus un loc de parcare si o cota parte de 1/4 din curtea exterioara. Finisajele sunt ultra-moderne, mobila este facuta la comanda, customizata dupa suprafata apartamentului. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat (electrocasnice ultra-moderne cu clasa energetica superioara: aer conditionat, centrala termica. Pentru mai multe detalii, va rugam nu ezitati sa ne contactati. P21545

ID Proprietate - P21545
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare, Cablu TV

Sistem de incalzire Centrala termica

Finisaje: Izolatii termice (Exterior), Pereti (Vopsea lavabila, Var, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal)

Dotari: Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Mobilat (Complet), Dotari imobil (Interfon), Electrocasnice (Masina de spalat rufe, Frigider, Aragaz)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Expo Transilvania, parcul Aurel Vlaicu

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 4869
Actualizat: 2022-07-04 18:18:00