Apartament 2 camere, finisat, dotat complet, gradina, Floresti, Teilor

Floresti

2 camere • 52 m2 • 1 baie • etaj parter/2 • semidecomandat
finisat • mobilat complet

pret vanzare negociabil

87.500 €

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
bloc de apartamente
Numar camere
2
Numar bucatarii
1
Numar bai
1
Parcare
da
Supr. construita
62 m2
Suprafata utila
52 m2
Compartimentare
Semidecomandat
Confort
1
Etaj
parter/2
Construit cu
Caramida
An constructie
2015
Disponibilitate
imediat
Descrierea Apartamentului

Apartament cu design deosebit, semidecomandat, materialele de calitate si utilizarea inteligenta a spatiului disponibil pentru obtinerea unui rezultat remarcabil!

Welt Imobiliare vinde apartament cu 2 camere, finisat modern, cu gradina proprie, in Floresti, zona strazii Teilor, in apropierea mijlocelelor de transport in comun si a tuturor facilitatilor.

Situat la parterul unui imobil dispus P+2E, apartamentul dispune de gradina proprie amenajata cu gazon cu o suprafata de 40 mp.

Apartamentul are de o suprafata utila de 52 mp si este compus din: living cu bucatarie, dormitor matrimonial, hol si baie. Se vinde complet mobilat si utilat cu mobilier de calitate.

Finisajele interioare includ gresie si faianta, parchet, vopsea slavabila, ferestre termopan, usi interioare iar incalzirea apartamentului se face cu o centrala proprie si incalzire prin pardoseala Rehau.

Apartamentul dispune de un loc de parcare suprateran cu CF propriu. Pentru stabilirea vizitelor si mai multe detalii despre imobil, nu ezitati sa ne contactati! Merita vizionat!

ID-P35012

ID Proprietate - P35012
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare, Cablu TV

Sistem de incalzire Centrala termica, Incalzire in pardoseala

Finisaje: Izolatii termice (Exterior, Bloc izolat termic), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal), Usi interior (Celulare)

Dotari: Alte spatii utile (Debara), Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Mobilat (Complet), Dotari imobil (Interfon, Acoperis), Electrocasnice (Masina de spalat rufe, Frigider, Aragaz, Hota)

Vecinatati si puncte de interes in zona

La Doi Pasi,

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 2353
Actualizat: 2024-04-03 18:37:10