Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Oferte similare

Vanzare apartament cu 2 camere, decomandat, Floresti, strada Porii

Floresti

2 camere • 56 m2 • 1 baie • etaj 2/3 • decomandat
finisat • mobilat complet

pret vanzare

47.000 € 45.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
bloc de apartamente
Numar camere
2
Numar bucatarii
1
Numar bai
1
Numar balcoane
1
Parcare
da
Supr. construita
78 m2
Suprafata utila
56 m2
Compartimentare
Decomandat
Confort
1
Etaj
2/3
Construit cu
Caramida
An constructie
2009
Descrierea Apartamentului

Welt Imobiliare vinde apartament cu 2 camere decomandat in Floresti, strada Porii, zona Multiserv Animalia si Cofetaria Floresti.

Apartamentul este situat la etajul 2 intr-un imobil finalizat in anul 2009, izolat termic pe exterior, cu accesul in casa scarii securizat si magazine in apropiere.

Apartamentul dispune de o suprafata utila de 56 mp+o terasa generoasa de 15 mp, este compus din 2 camere, o bucatarie, un hol si un grup sanitar si este orientat estic.

Se vinde mobilat si utilat complet cu tot necesarul si este locuinta ideala pentru o familie deoarece in apropiere exista si locuri de joaca pentru copii iar gradinita de pe strada Cetatea Fetei este la cateva minute distanta.

Are, de asemenea, si un potential bun ca si investitie in vederea inchirierii datorita amplasamentului si a compartimentarii. In pretul afisat se include si un loc de parcare cu CF propriu. Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati. Merita vizionat!

ID-P19123




ID Proprietate - P19123
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare, Cablu TV

Sistem de incalzire Centrala termica, Calorifere

Finisaje: Izolatii termice (Exterior, Bloc izolat termic), Pereti (Vopsea lavabila), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal)

Dotari: Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Mobilat (Complet), Dotari imobil (Interfon, Acoperis), Electrocasnice (Masina de spalat rufe, Frigider, Aragaz)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Multiserv Animalia, Cofetaria Floresti

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 2106
Actualizat: 2019-10-16 17:21:31