Pret promotional! Proiect nou, zona centrala, discount pana la 15%

Cluj-Napoca, Centru

2 camere • 62 m2 • 1 baie • etaj 2/6 • decomandat
necesita renovare

pret vanzare

159.800 € 158.700 € + TVA

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
bloc de apartamente
Numar camere
2
Numar bucatarii
1
Numar bai
1
Numar balcoane
1
Numar garaje
1
Parcare
nu
Supr. construita
78 m2
Suprafata utila
62 m2
Compartimentare
Decomandat
Confort
Marit
Etaj
2/6
Construit cu
Caramida
An constructie
2026
Disponibilitate
2026
Descrierea Apartamentului

Welt Imobiliare, agentie partenera premium a proiectului, intermediaza vanzarea de apartamente cu 1, 2 si 3 camere, intr-un imobil nou, exclusivist ce se va construi in zona centrala a orasului, la doar 3 minute de mers pe jos de Piata Mihai Viteazu. Apartamentele se vor preda semifinisate, centrala de imobil, incalzire in pardoseala, ferestre termopan/aluminiu si usi metalice de inalta siguranta. Apartamentele de la etajele superioare beneficiaza de terase generaose si panorame deosebite.
Fatadele imobilului, cu un design deosebit vor fi realizate tip fatade ventilate, cu elemente metalice si placari cu caramida. Pe acoperisul imobilului se va amenaja o mini pista de alergare si aparate de fitness in aer liber!

Constructorul este unul cu mare experienta in domeniu, avand in portofoliu cateva imobile de referinta in Cluj-Napoca, care s-au remarcat prin calitatea executiei sau locatiile alese.

IIn momentul de fata se fac rezervari iar pretul este calculat in functie de avansul achitat imediat prin antecontract notarial (estimativ septembrie 2023). Pentru avansuri de 95% din pret, clientii beneficiaza de discount 15%. Finalizarea proiectului este estimata in anul 2026.

Preturile incep de la 2.500Euro/mp util + TVA si balcoanele 1.250 Euro/mp + TVA iar pretul garajelor de la 17.500 euro + TVA. Momentan se vand doar etajele 1 si 2.

Pretul afisat nu contine TVA si este valabil pentru avans 95% (are deja aplicat discount-ul).

ID Proprietate - P33272
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Canalizare

Sistem de incalzire Centrala de imobil, Incalzire in pardoseala

Finisaje: Izolatii termice (Exterior), Stare interior (Semifinisat), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal)

Dotari: Alte spatii utile (Terasa, Boxa la subsol), Contorizare (Apometre, Contor caldura), Dotari imobil (Videointerfon, Lift, Spatii agrement, Acoperis, Curte)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Piata Mihai Viteazu

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 1963
Actualizat: 2024-03-14 12:52:38