Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Oferte similare

Vanzare penthouse, Scala Center, superfinisat, parcare, la cheie

Cluj-Napoca, Centru

2 camere • 55 m2 • 1 baie • etaj 7/7 • semidecomandat
mobilat complet

pret vanzare negociabil

225.000 € 223.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
bloc de apartamente
Numar camere
2
Numar bucatarii
1
Numar bai
1
Numar terase
1
Numar garaje
1
Parcare
nu
Supr. construita
90 m2
Suprafata utila
55 m2
Compartimentare
Semidecomandat
Confort
1
Etaj
7/7
Construit cu
Caramida
An constructie
2019
Disponibilitate
imediat
Descrierea Apartamentului

Welt Imobiliare va propune spre achizitie acest apartament cu adevarat deosebit, situat intr-un imobil recent finalizat, in zona centrala a orasului, strada Somesului. Apartamentul face parte dintr-un ansamblu remarcabil, unde s-a pus un mare accent pe calitatea finisajelor si a confortului locatarilor. Astfel, se beneficiaza de o curte comuna foarte frumos amenajata, cu spatii verzi si zone recreative, iar la parterul imobilului exista un supermarket Mega Image, salon de cosmetica etc. Apartamentul se ofera complet mobilat si utilat la standarde de lux, totul fiind de o calitate remarcabila iar in pretul apartamentului se ofera si un loc de parcare in garajul subteran si o boxa. Terasa de care beneficiaza se desfasoara pe o suprafata generoasa de 22 mp. Orientarea apartamentului este est, astfel incat veti fi ferit de caldura excesiva in timpul verii. Daca va doriti un apartament exclusivist si foarte spatios in zona centrala, acesta reprezinta alegerea ideala. Pentru mai multe detalii sau vizionare va stau la dispozitie.

ID Proprietate - P34865
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare, Cablu TV

Sistem de incalzire Centrala termica, Calorifere

Finisaje: Izolatii termice (Exterior), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal), Usi interior (Lemn)

Dotari: Alte spatii utile (Terasa, Boxa la subsol, Debara), Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Mobilat (Complet), Dotari imobil (Videointerfon, Lift, Curte comuna), Electrocasnice (Masina de spalat rufe, Frigider, Masina de spalat vase, TV, Cuptor microunde, Hota)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 2017
Actualizat: 2023-11-09 10:11:47