Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Apartament cu o camera, open space, strada Urusagului, Floresti

Floresti

1 camera • 42 m2 • 1 baie • etaj 2/3 • semidecomandat

pret vanzare negociabil

44.500 €

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
bloc de apartamente
Numar camere
1
Numar bucatarii
1
Numar bai
1
Numar balcoane
1
Parcare
da
Supr. construita
52 m2
Suprafata utila
42 m2
Compartimentare
Semidecomandat
Confort
1
Etaj
2/3
Construit cu
Caramida
An constructie
2017
Descrierea Apartamentului

Welt Imobiliare vinde apartament cu o camera, ultrafinisat, in Floresti, strada Urusagului, la 5 minute distanta de mijloacele de transport in comun si facilitati.

Apartamentul este situat la etajul doi al unui imobil finalizat in anul 2017, dispus D+P+3E, izolat termic si fonic pe exterior, securizat cu interfon.

Este semidecomandat, are o suprafata utila de 42 mp si este compus din living cu bucatarie, o baie si un balcon de 8 mp.

Finisajele interioare sunt de calitate si includ parchet, gresie, faianta, usi interioare, ferestre PVC cu geam termopan, instalatii sanitare si usa metalica la intrare.

Se vinde mobilat si utilat complet cu tot necesarul si nu necesita imbunatatiri majore. Este orientat Sudic, beneficiaza de lumina naturala din plin iar incalzirea se face printr-o centrala termica.

In pretul solicitat se include un loc de parcare exterior cu CF propriu. Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati. Merita vazut!

ID-P27594

ID Proprietate - P27594
Vecinatati si puncte de interes in zona

Profi Urusagului

Numar vizualizari: 3242
Actualizat: 2021-09-07 17:19:08