Terra Gardens, finisaje premium, panorama, 240 mp utili

Cluj-Napoca, Iris

6 camere • 240 m2 • 536 m2 teren
mobilat lux

pret vanzare negociabil

630.000 € 598.500 €

Caracteristici
Tip locuinta
Casa
Numar camere
6
Numar bucatarii
1
Numar bai
3
Numar balcoane
2
Suprafata balcoane
70.00 mp
Numar garaje
1
Parcare
da
Beci
nu
Gradina
da
Suprafata utila
240 m2
Suprafata construita
314 m2
Suprafata teren
536 m2
Front
17 m
Etaj
1
Struct. rezistenta
Beton
An constructie
2019
Disponibilitate
Octombrie 22
Descrierea Casei

Iti doresti o casa finisata pana la cel mai mic amanunt, cu perspectiva asupra orasului, intr-o zona rezidentiala linistita care sa iti asigure nevoia de confort, spatiu si siguranta?
Welt Imobiliare va aduce in atentie o proprietate premium, in cartierul Terra Gardens, construita pe un teren de 536 mp si dispune de o suprafata utila de 240 mp.
Compartimentata pentru a satisface nevoia de spatiu si lumina, casa este un joc constructiv, cu etajare alternativa, astfel: parter - garaj cu acces in zona de depozitare/dressing, hol acces, casa scarii, birou; la parterul inalt, living, bucatarie, camara, dining si o baie; la nivelul intermediar urmator, doua dormitoare, hol casa scarii, iar la etaj dormitorul matrimonial cu baie proprie si dressing walk in, balcon, camera tehnica/spalatorie/uscatorie si inca o baie. Podul, cu placa turnata si podit, ofera un spatiu de depozitare generos de aproximativ 70 mp.
Finisajele premium (sistem de aspirare instalat prin pereti, bucatarie, gresie import Spania, piatra naturala, geamuri tripan, spatii vitrate largi, usa de acces din fibra de sticla - import Irlanda, izolatie cu vata bazaltica, acoperis ceramic, placa de beton la pod, sistem de irigatii performant, sistem de drenaj apa de jur-imprejurul casei si multe alte elemente) confera cele mai bune conditii de locuit in siguranta si confort.
Conceptul cartierului e dat in primul rând de locaţia de amplasare, la 4 km de Auchan Iris, iar elementul de noutate este existenţa unor reguli interne de administrare, fiind un cartier de tip închis ce creează impresia de spaţiu/areal preferenţial şi siguranţă, cu o calitate ridicata a infrastructurii, gândita pe termen lung cu anticiparea cerinţelor clienţilor.
ID P 33649

ID Proprietate - P33649
Finisaje

Izolatii termice (Exterior), Pereti (Vopsea lavabila), Podele (Parchet, Gresie, Marmura), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usi interior (Lemn)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Terra Gardens, CTP M38, M39

Amenajare strazi (Asfaltate, Betonate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 2528
Actualizat: 2024-04-17 09:55:14