Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Casa moderna, alipita, Europa, lux si calitate, zona premium

Cluj-Napoca, Europa

4 camere • 120 m2 • 319 m2 teren
mobilat complet

pret vanzare negociabil

375.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Casa
Numar camere
4
Numar bucatarii
1
Numar bai
2
Numar balcoane
1
Suprafata balcoane
40.00 mp
Parcare
da
Beci
nu
Gradina
da
Suprafata utila
120 m2
Suprafata construita
138 m2
Suprafata teren
319 m2
Front
19 m
Etaj
1
Struct. rezistenta
Caramida
An constructie
2017
Descrierea Casei

Iti doresti sa locuiesti intr-o zona premium a orasului?
Welt Imobiliare va aduce in atentie posibilitatea achizitionarii unui imobil modern, constructie noua, alipita - cu fundatie separata, ziduri caramida 30 cm si polistiren 10 cm, clasa energetica A, compartimentata astfel:
- parter - living,dining, bucatarie, baie, camara, loc depozitare sub scara, terasa acoperita si umbrita cu parasolar electric, semineu cu cos de fum Leier.
- etaj - 3 dormitoare, baie, terasa acoperita cu sticla
- pod cu scara rabatabila. Acoperis din tigla.
Finisajele premium si utilitatile interioare (incalzire in pardoseala la parter si calorifere la etaj - centrala Buderus top, bai finisate lux cu mobilier Italia, parchet stratificat lemn masiv, usi realizate pe comanda, scara si balustrada din lemn de stejar masiv, geamuri termopan cu 3 foi de sticla, ferestre cu rulouri de aluminiu electrice cu telecomanda import Germania si plase de tantari) fac din aceasta proprietate alegerea ideala pentru o locuire in conditii moderne.
Terasele sunt pavate cu gresie de exterior.
Imobilul dispune de sistem de supraveghere video si antiefractie cu 5 camere video, cu senzori in fiecare camera si abonament la firma de securitate. Contract televiziune si internet.
Teren liber 216 mp. Fantana cu 2 pompe pentru irigatii. Curtea este amenajata cu copaci, gazon, gard viu din brazi, barbecue si sistem de irigatie automatizat care functioneaza cu apa din fantana. Parcarea se afla in spatele casei cu intrare din strada pe poarta automatizata cu telecomanda.
Casa se vinde nemobilata,dar daca se doreste mobilierul se discuta pretul avand in vedere ca toate electrocasnicele si mobilierul sunt noi.
ID P25593

ID Proprietate - P25593
Finisaje

Izolatii termice (Exterior), Pereti (Vopsea lavabila, Var, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (PVC)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Calea Turzii, Dacia-Renault-Nissan, Petrom

Amenajare strazi (Asfaltate, Betonate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 2761
Actualizat: 2021-03-10 11:02:08