Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Oferte similare

Casa individuala de vanzare, 4 camere, 175 mp, Floresti, zona Tautiului

Floresti

4 camere • 175 m2 • 500 m2 teren

pret vanzare negociabil

275.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Casa
Numar camere
4
Numar bucatarii
1
Numar bai
3
Numar garaje
1
Parcare
nu
Beci
nu
Gradina
da
Suprafata utila
175 m2
Suprafata construita
210 m2
Suprafata teren
500 m2
Front
25 m
Etaj
1
An constructie
2017
Descrierea Casei

Welt Imobiliare va propune spre vanzare o casa individuala, regim de inaltime P+E, finisaje de foarte buna calitate dar si design deosebit, in Floresti, zona Tautiului.

Casa este dispusa pe 2 nivele: parter si etaj, insumand 175 mp utili.
Parterul este compartimentat astfel: living cu bucatarie (care se pot separa daca se doreste) si loc de luat masa, baie si hol. Bucatarie este mobilata si utilata, iar living-ul doar partial mobilat. Parterul are incalzire in pardoseala.

Etajul are urmatoarea compartimentare: 1 dormitor matrimonial cu dressing incorporat si baie proprie, alte 2 dormitoare si inca o baie. Camerele sunt decomandate cu intrare de pe holul etajului. Etajul nu este momentan mobilat si se lucreaza la finisaje si bai.

Ca facilitati amintim: sistem de irigatie in gazon, sistem de alarma cu senzori sensibili la animale, piscina exterioara cu sistem de curatare, gratar, spatiu de relaxare amenajat in spatele casei si un garaj cu telecomanda care are o suprafata de aproximativ 25 mp.

Pentru detalii si/sau vizionari nu ezitati sa ne contactati!

ID Proprietate - P10713
Finisaje

Izolatii termice (Exterior), Pereti (Vopsea lavabila), Podele (Parchet, Gresie, Dusumea), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (PVC)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal

Numar vizualizari: 4288
Actualizat: 2019-06-05 13:16:44