Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Ap. 4 camere, decomandat, ultrafinisat, 94 mp, etaj 4 din 4, zona Piata Cipariu

Cluj-Napoca, Gheorgheni

4 camere • 94 m2 • 2 bai • etaj 4/4 • decomandat

pret vanzare negociabil

189.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
bloc de apartamente
Numar camere
4
Numar bucatarii
1
Numar bai
2
Numar balcoane
3
Parcare
nu
Supr. construita
108 m2
Suprafata utila
94 m2
Compartimentare
Decomandat
Confort
1
Etaj
4/4
Construit cu
Beton
An constructie
1990
Disponibilitate
In maxim 6 luni; posibil ramanere in chirie.
Descrierea Apartamentului

Welt Imobiliare va ofera spre vanzare un incantator apartament cu 4 camere, decomandat, ultrafinisat, cu o suprafata utila marita fata de cea din CF (94 mp), situat in zona Piata Cipariu, la limita dintre Centru si cartierul Gheorgheni.
Apartamentul se afla la etajul 4 al unui bloc cu 4 etaje si este organizat pe doua zone, unite de un hol grandios, astfel: o zona cu vedere predominant vestica, deschisa, formata din bucatarie, care se continua intr-un spatios balcon inclus si un living, partial separat de bucatarie de un perete ce incorporeaza un acvariu. A doua zona, orientata predominant estic, se compune din dormitor matrimonial, cu baie proprie, marit prin includerea balconului, o camera folosita ca dressing si un al doilea dormitor, marit prin includerea balconului de tip loja. Pe hol se afla o baie cu dus si o debara generoasa.
Apartamentul este finisat cu gust, cu materiale de calitate: vopsea lavabila, tapet, faianta, gresie si parchet din lemn masiv, montat continuu in intregul apartament, sporind fluiditatea spatiului interior.
Este dotat cu centrala termica cu boiler, calorifere, doua unitati de aer conditionat, geamuri termopan si usa metalica antiefractie. Dispune si de un loc de parcare, cu abonament la primarie.
Apartamentul este situat in zona Piata Cipariu, zona foarte apreciata pentru apropierea de centrul orasului si pentru accesibilitatea ei.
Apartamentul este aproape de transportul public, de magazine, restaurante, cafenele, banci, farmacii, scoli si gradinite.
Se vinde partial mobilat si utilat.
Pentru detalii si vizionari, nu ezitati sa ne contactati. P24441

ID Proprietate - P24441
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare

Sistem de incalzire Centrala termica, Calorifere

Climatizare Aer conditionat

Finisaje: Izolatii termice (Interior), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta, Tapet), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal)

Dotari: Alte spatii utile (Debara), Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Dotari imobil (Interfon), Electrocasnice (Masina de spalat rufe, Frigider, Aragaz)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Piata Cipariu, Centru

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 2360
Actualizat: 2024-01-23 14:33:25