Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Oferte similare

Apartament cu 3 camere, ultrafinisat, Floresti, Parc Poligon-Abatorului

Floresti

3 camere • 53 m2 • 1 baie • etaj 1/2 • semidecomandat
finisat

pret vanzare negociabil

106.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
bloc de apartamente
Numar camere
3
Numar bucatarii
1
Numar bai
1
Numar balcoane
1
Parcare
nu
Supr. construita
79 m2
Suprafata utila
53 m2
Compartimentare
Semidecomandat
Confort
1
Etaj
1/2
Construit cu
Caramida
An constructie
2014
Disponibilitate
imediat
Descrierea Apartamentului

Welt Imobiliare vinde apartament cu trei camere in Floresti, strada Abatorului, la cateva minute distanta de mijloacele de transport in comun si facilitati.

Apartamentul este situat la etajul 1 intr-un imobil finalizat in perioada 2014-2015, dispus P+2E, izolat termic pe exterior, clasa B energetic si securizat cu interfon.

Dispune de o suprafata utila de 53 mp+o terasa de 24 mp care cuprinde tot apartamentul si este compus din living, bucatarie, doua dormitoare, hol si baie.

Finisajele interioare sunt de calitate superioara si includ parchet, gresie, faianta, usi interioare, instalatii sanitare Jolie, ferestre PVC cu geam termopan etc.

Se vinde mobilat si utilat complet cu mobilier de calitate si electrocasnice clasa A. Incalzirea si apa calda sunt deservite de o centrala termica Viessmann iar orientarea geografica este est-vest.

Beneficiaza de lumina naturala pe tot parcursul zilei si este ideal ca si locuinta de familie sau investitie. Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati.

ID-P33451

ID Proprietate - P33451
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare, Cablu TV

Sistem de incalzire Centrala termica, Calorifere

Finisaje: Izolatii termice (Exterior, Bloc izolat termic), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usi interior (Celulare)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Parc Poligon, Profi Tautiului

Numar vizualizari: 1793
Actualizat: 2022-12-12 11:50:28