Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Oferte similare

Apartament cu finisaje si dotari de calitate superioara, Floresti, Somesului

Floresti

3 camere • 85 m2 • 2 bai • etaj 1/1 • semidecomandat
finisat • mobilat complet

pret vanzare negociabil

126.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
bloc de apartamente
Numar camere
3
Numar bucatarii
1
Numar bai
2
Numar balcoane
1
Parcare
da
Supr. construita
98 m2
Suprafata utila
85 m2
Compartimentare
Semidecomandat
Confort
1
Etaj
1/1
Construit cu
Caramida
An constructie
2015
Descrierea Apartamentului

Welt Imobiliare ofera spre vanzare apartament cu trei camere ultrafinisat in Floresti, strada Somesului, zona Stadion Floresti, la 4 minute de mijloacele de transport in comun si facilitati.

Apartamentul este situat la etajul intai intr-un imobil cu 4 apartamente dispus P+1E, finalizat in anul 2015 si construit cu materiale de calitate, izolat termic si fonic (clasa B energetic) si securizat cu interfon.

Este semidecomandat si se compune din living cu bucatarie, doua dormitoare, doua bai, hol, debara si logie inchisa cu acces din dormitoare. Suprafata de 85 mp utili este ideala pentru o familie cu copii iar amplasamentul apartamentului perfect pentru cei care sunt in cautarea linistii si intimitatii.

Finisajele interioare sunt de calitate superioara si includ parchet, gresie, faianta, travertin, instalatii sanitare, ferestre PVC cu geam termopan si usa metalica la intrare.

Mobilierul este facut tot pe comanda si executat cu materiale de calitate asigurand o durabilitate si confort sporit. Incalzirea se face printr-o centrala termica proprie iar climatizarea este asigurata de un aparat de aer conditionat.

Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati. In pretul solicitat se ofera si un loc de parcare cu CF propriu.

ID-P26328

ID Proprietate - P26328
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare, Cablu TV

Sistem de incalzire Centrala termica, Calorifere

Finisaje: Izolatii termice (Exterior, Bloc izolat termic), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal), Usi interior (Lemn)

Dotari: Alte spatii utile (Debara), Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Mobilat (Complet), Dotari imobil (Interfon, Acoperis, Curte comuna), Electrocasnice (Masina de spalat rufe, Frigider, Aragaz, Masina de spalat vase, TV)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Stadion Floresti, Profi Somesului

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 4659
Actualizat: 2021-02-11 10:56:03