Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Oferte similare

Vanzare apartament cu 3 camere, lux, zona Volvo, Floresti

Floresti

3 camere • 83.35 m2 • 2 bai • etaj 4/4 • decomandat
finisat • mobilat lux

pret vanzare negociabil

115.000 € 110.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
bloc de apartamente
Numar camere
3
Numar bucatarii
1
Numar bai
2
Numar balcoane
2
Parcare
da
Supr. construita
95 m2
Suprafata utila
83.35 m2
Compartimentare
Decomandat
Confort
1
Etaj
4/4
Construit cu
Caramida
An constructie
2015
Descrierea Apartamentului

Welt Imobiliare vinde apartament de lux cu 3 camere, in Floresti, zona Volvo-West City, in imediata apropiere de Complexul Vivo si la 5 minute de Cluj Napoca.

Apartamentul este compus din living cu bucatarie, doua dormitoare, doua bai, hol si doua balcoane inchise, tip logie, insumand o suprafata totala utila de 84 mp si este situat la etajul 4 intr-un imobil finalizat in anul 2015. Apartamentul dispune si de un pod de aproximativ 50 mp cu acces dintr-un balcon, ideal ca spatiu de depozitare.

Finisajele interioare sunt de calitate superioara incluzand parchet, gresie Marazzi, faianta, mozaic, tapet, lavabil cu ioni de argint antibacterian, usi interioare, ferestre termopan centrala termica proprie etc

Se vinde complet mobilat si utilat, cu mobilier din materiale de foarte buna calitate, functional si adaptabil in functie de nevoi si electrocasnice performante.

In pret se includ si doua locuri de parcare cu CF individual. Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati.

ID-P8788


ID Proprietate - P8788
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare, Cablu TV

Sistem de incalzire Centrala termica, Calorifere

Finisaje: Izolatii termice (Exterior, Bloc izolat termic), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta, Tapet), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Rulouri/Obloane (Aluminiu), Usa intrare (Metal)

Dotari: Alte spatii utile (WC Serviciu, Debara), Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Mobilat (Lux), Dotari imobil (Interfon)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Reprezentanta Volvo,West City, Metro

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 5531
Actualizat: 2019-09-07 11:04:03