Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Oferte similare

Vanzare apartament 3 camere, modern, etaj intermediar, zona Vivo

Cluj-Napoca, Manastur

3 camere • 67 m2 • 2 bai • etaj 6/7 • semidecomandat
finisat

pret vanzare negociabil

135.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
bloc de apartamente
Numar camere
3
Numar bucatarii
1
Numar bai
2
Numar balcoane
1
Parcare
da
Supr. construita
76 m2
Suprafata utila
67 m2
Compartimentare
Semidecomandat
Confort
1
Etaj
6/7
Construit cu
Caramida
An constructie
2019
Disponibilitate
Imediat
Descrierea Apartamentului

Welt Imobiliare va ofera spre achizitie un apartament cu 3 camere foarte bine compartimentat si gandit sa ofere spatiul necesar unor tineri sau unei familii la inceput de drum. Apartamentul se afla la 2 minute distanta de mers pe jos de Vivo, fiind astfel o aruncatura de bat de food court sau cinema ( cand o sa fie din nou disponibil).

Acest apartament modern se afla la etajul 6 al unui imobil finalizat in anul 2019 dispus pe 7 niveluri.

Cei 73 de mp sunt dispusi astfel: 2 dormitoare , living cu bucatarie open space, 2 bai, balcon si cu loc de parcare exterior.

Va dau si cateva detalii tehnice pentru cei mai analitici dintre voi : Blocul a fost construit in 2019 , cu materiale de calitate, termosistem fatada cu vata bazaltica, geamuri Salamander sticla tripan , manere aluminiu, interior incalzire in pardoseala sistem pachet Rehau + centrala termica Bosch. Parchet triplustratificat , mobilier complet import Italia la comanda. Se vinde complet mobilat si utilat (masina de spalat vase, rufe, frigider, cuptor , congelator etc.)

Exteriorul blocului este amenajat cu spatii verzi ingradite, copaci Bonsai, camere video etc.. Acces nou asfaltat, zona linistita. In imediata apropiere de bloc este magazin alimentar.

Pentru cei care-si doresc un apartament modern, spatios, cu o panorama deosebita si foarte aproape de o zona comerciala de interes din orasul Cluj Napoca, aceasta este o alegere corecta.

Pentru mai multe detalii va invitam la o discutie la sediul nostru sau la telefon.

ID Proprietate - P27655
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare

Sistem de incalzire Incalzire in pardoseala

Finisaje: Izolatii termice (Bloc izolat termic), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal)

Dotari: Alte spatii utile (WC Serviciu, Boxa la subsol), Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Dotari imobil (Interfon, Lift)

Vecinatati si puncte de interes in zona

VIVO Mall

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 2041
Actualizat: 2023-07-18 11:42:03