Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Apartament cochet cu 3 camere, panorama deosebita, zona Grigorescu

Cluj-Napoca, Grigorescu

3 camere • 65 m2 • 2 bai • etaj 10/10 • decomandat
finisat • mobilat partial

pret vanzare

118.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
bloc de apartamente
Numar camere
3
Numar bucatarii
1
Numar bai
2
Numar balcoane
2
Parcare
nu
Supr. construita
78 m2
Suprafata utila
65 m2
Compartimentare
Decomandat
Confort
1
Etaj
10/10
Construit cu
Caramida
An constructie
1980
Descrierea Apartamentului

Welt Imobiliare vă propune spre vanzare un apartament de 3 camere, amenajat în motive retro și culori jucăușe folosite special pentru a reda atmosfera confortabilă de "acasă"
Imobilul are 65mp utili, este decomandat, spațios și este deservit de 2 bai: o baie aerisită cu fereastră și o baie de serviciu.
Cele 2 balcoane, deschise, aparținând zonei de living și dormitorului au o suprafață totală de 8,5mp, și oferă o priveliște deosebită către oraș.
Bucătăria este un spatiu cald și plin de culoare, recent reamenajat cu tot ceea ce trebuie pentru a-i spori utilitatea (plită, cuptor electric, mașina de spălat vase, cuptor cu microunde) și a-l transforma într-o zonă de socializare și relaxare.
Situat la ultimul etaj din cele 10 ale blocului, apartamentul are un dublu-avantaj: o panorama splendidă din toate camerele și faptul de a avea un singur apartament vecin pe palier, ceea ce îi conferă un plus de intimitate și liniște.
Apartamentul se afla în zona Profi-Grigorescu, o locație cheie, deservită de zone comerciale importante, linii de transport în comun, piață agroalimentară și zone verzi special amenajate pentru toate grupele de vârstă.


ID Proprietate - P26017
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare, Cablu TV

Sistem de incalzire Centrala termica, Calorifere

Finisaje: Izolatii termice (Bloc izolat termic), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal), Usi interior (Celulare)

Dotari: Alte spatii utile (WC Serviciu), Bucatarie (Partial mobilata, Partial utilata), Contorizare (Apometre, Contor caldura, Contor gaz), Mobilat (Partial), Dotari imobil (Interfon, Lift), Electrocasnice (Masina de spalat vase)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Spatii verzi, zone comerciale, piața agroalimentară, linii de transport în comun

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 1785
Actualizat: 2021-03-16 13:05:04