Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Apartament 3 camere, etaj 2, Grigorescu, zona Profi

Cluj-Napoca, Grigorescu

3 camere • 65 m2 • 1 baie • etaj 2/10 • semidecomandat

pret vanzare

104.990 € 100.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
bloc de apartamente
Numar camere
3
Numar bucatarii
1
Numar bai
1
Numar balcoane
2
Parcare
nu
Supr. construita
78 m2
Suprafata utila
65 m2
Compartimentare
Semidecomandat
Confort
1
Etaj
2/10
Construit cu
Beton
An constructie
1977
Descrierea Apartamentului

Welt Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere, situat la etaj intermediar, in Grigorescu, zona Profi.

Apartamentul are o suprafata de 65 mp utili, este semidecomandat (cu costuri minime se poate separa prima camera) si are urmatoarea compartimentare: 3 camere (din care una are balcon inchis), bucatarie (cu acces la al doilea balcon), baie (cu geam), hol si o debara foarte incapatoare. In plus, ca spatiu de depozitare exista in beci o boxa, iar intre etajul 1 si 2 un uscator de rufe. Camerele sunt mobilate modest si clasic. Mobila din sufragerie nu este inclusa in pret.
Blocul a fost izolat termic, are lift nou, iar la intrarea in scara, ca metoda de securitate, au fost instalate camere de supraveghere.

Ca facilitati, aveti la indemana, la cateva minute distanta de mers pe jos: statie de autobuz, supermarket, piata agro, banci, iar ca zona de agrement si relaxare este malul Somesului.
Zona in care este amplasat imobilul este linistita, cu multa verdeata si totodata cu acces rapid la Sala Polivalenta sau Arena Cluj.
Pretul este negociabil, iar modalitatile de plata sunt flexibile.

Pentru mai multe informatii suplimentare si/sau vizionari, nu ezitati sa ma contactati!

Cautam impreuna, reusim impreuna!

ID Proprietate - P11264
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare

Sistem de incalzire Centrala termica

Finisaje: Izolatii termice (Exterior, Bloc izolat termic), Pereti (Vopsea lavabila), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal)

Dotari: Alte spatii utile (Boxa la subsol, Debara), Bucatarie (Mobilata, Partial utilata), Contorizare (Contor caldura, Contor gaz), Mobilat (Partial), Dotari imobil (Interfon, Lift, Uscatorie), Electrocasnice (Aragaz, Hota)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Profi, Unicarm, BRD, BT, Piata agro

Numar vizualizari: 2977
Actualizat: 2019-05-22 17:47:43