Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Oferte similare

Oferta exclusivista! Apartament cu 3 camere, 2 bai, imobil nou, Iulius Mall

Cluj-Napoca, Gheorgheni

3 camere • 63 m2 • 1 baie • etaj 7/7 • semidecomandat
finisat • mobilat partial

pret vanzare negociabil

140.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
bloc de apartamente
Numar camere
3
Numar bucatarii
1
Numar bai
1
Parcare
nu
Supr. construita
90 m2
Suprafata utila
63 m2
Compartimentare
Semidecomandat
Confort
1
Etaj
7/7
Construit cu
Caramida
An constructie
2020
Descrierea Apartamentului

Welt Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 3 camere intr-un ansamblu exclusivist langa Iulius Mall, paza, acces restrictionat, supraveghere video.

Apartamentul, are o suprafata totala de 80 mp(din care 16 mp este terasa), este compartimentat in living + bucatarie, 2 dormitoare, baie si o terasa.

Cladirea face parte dintr-un complex modern construit la standarde internationale, securizat cu paza permanenta, acces pe baza de cartela si bariera pentru acces auto.De asemenea, este dotat cu gradinita privata cu program prelungit, scoala internationala (Key International School), teren de baschet, doua terenuri de squash, masa de biliard, tenis de masa, minifotbal, darts, sala de fitness, doua sali de evenimente, spatiu pentru recreere cu lac artificial, locuri de joaca pentru copii, urmand ca in urmatorii 2 ani sa fie construita o piscina acoperita si un teren sintetic.

La toate aceste spatii proprietarii/chiriasii sunt co-proprietari (acest lucru fiind mentionat si in CF) si ca urmare au acces gratuit.

ID Proprietate - P28070
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare

Sistem de incalzire Centrala de imobil

Finisaje: Izolatii termice (Bloc izolat termic), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal)

Dotari: Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Mobilat (Partial), Dotari imobil (Interfon, Lift)

Vecinatati si puncte de interes in zona

FSEGA, Iulius Mall, Parcul Detunata

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 2385
Actualizat: 2021-05-17 15:48:20