Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Oferte similare

Apartament de lux, 2 camere, priveliste spre Parcul Sportiv, Gheorgheni

Cluj-Napoca, Gheorgheni

2 camere • 49 m2 • 1 baie • etaj 3/6 • semidecomandat
finisat • mobilat lux

pret vanzare

122.900 €

comision 0% la cumparare •
Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
bloc de apartamente
Numar camere
2
Numar bucatarii
1
Numar bai
1
Numar balcoane
2
Numar garaje
1
Parcare
nu
Supr. construita
64 m2
Suprafata utila
49 m2
Compartimentare
Semidecomandat
Confort
1
Etaj
3/6
Construit cu
Caramida
An constructie
2017
Descrierea Apartamentului

Acest apartament este situat pe str. Soporului, in imediata vecinatate a Bazei Sportive Gheorgheni. Orientarea spre sud-vest il face extrem de luminos, pe tot parcursul zilei.

Fiecare detaliu este gandit anume pentru a asigura starea de bine a locatarului. Compartimentat in living cu bucatarie si zona de luat masa, dormitor, baie si doua logii, apartamentul dispune de toate facilitatile necesare unei vieti confortabile: masina de spalat vase, combina frigorifica, cuptor cu microunde, hota, plita si cuptor electric, toate incorporate in mobilier. De asemenea, bucataria este echipata cu un filtru de apa cu osmoza inversa.

Cele doua logii, cu privelistea care include parcul sportiv si apusurile de soare din spatele acestuia, sunt spatioase si constituie spatii de relaxare ideale pentru a incheia o zi tumultoasa. Living-ul include o canapea extensibila din velur albastru, mobilier alb, minimalist si un smart TV Phillips. Baia, finisata in tonuri naturale, este mobilata extensiv si include sanitare marca Grohe si HansGrohe, lavoar sub blat din piatra naturala (compozit). Dormitorul include si o masuta de toaleta, incorporata in dressing, cu oglinda si iluminare bilaterala. Spatiile de depozitare sunt abundente, astfel incat este improbabil sa te confrunti cu eterna problema a lipsei spatiului de depozitare.

In interiorul apartamentului, podeaua este acoperita cu parchet rezistent la apa, iar baia si cele doua logii cu gresie care imita lemnul. Toate finisajele sunt de calitate superioara. Apartamentul se preda la cheie. Locul de parcare aflat in garajul subteran al imobilului, cu acces foarte facil, se poate achizitiona la pretul de 8.000 euro. Acest apartament se vinde in exclusivitate prin Welt Imobiliare, cu comision 0% pentru cumparator.

ID Proprietate - P27073
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare

Sistem de incalzire Centrala termica, Calorifere

Finisaje: Izolatii termice (Exterior, Interior, Bloc izolat termic), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal)

Dotari: Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Contor gaz), Mobilat (Lux), Dotari imobil (Interfon, Lift, Spatii agrement), Electrocasnice (Masina de spalat rufe, Frigider, Masina de spalat vase, TV)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Iulius Mall, Parc Sportiv Gheorgheni

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal

Numar vizualizari: 3226
Actualizat: 2024-01-26 15:02:10