Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Apartament 2 camere, zona centrala - Facultatea de Litere, 60 mp, parcare+garaj

Cluj-Napoca, Centru

2 camere • 60 m2 • 1 baie • etaj parter • semidecomandat

pret vanzare negociabil

104.000 € 99.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
casa/vila
Numar camere
2
Numar bucatarii
1
Numar bai
1
Numar garaje
1
Parcare
da
Supr. construita
72 m2
Suprafata utila
60 m2
Compartimentare
Semidecomandat
Confort
Marit
Etaj
parter
Construit cu
Caramida
Descrierea Apartamentului

Welt imobiliare propune la vanzare un apartament cu 2 camere in zona Centrala, aproape de Facultatea de Litere. Apartamentul este renovat interior și exterior, are o suprafață de 60 mp, este compus din două camere, baie, bucătărie, două holuri, cameră de depozitare, terasă de 8 mp, GARAJ în curtea interioară + posibilitate de parcare în fața terasei. Este situat la parterul unei vile, intr-o cladire istorica construita cel mai probabil la inceputul secolului. Apartamentul e situat spre curtea interioara - liniste si verdeata. Este dotat cu toate utilitățile: centrală termică, frigider, mașină de spălat rufe, uscător de păr, fier de călcat + masă de călcat, mașină de cafea, fierbător de apă, prăjitor de pâine, cuptor cu microunde, aragaz. Este finisat modern, complet renovat, mobilat cu mobila de calitate. In pretul chiriei intra si cele 2 locuri de parcare (garaj+parcare). Apartamentul este foarte aproape de centrul istoric al Clujului, cu acces facil la toate punctele de interes. Zona in care se afla apartamentul este una excelenta pentru potentialii chiriasi deoarece se afla in preajma tuturor punctelor de interes, cum ar fi: magazine, supermarketuri, statii de transport in comun. Pentru detalii suplimentare si vizionari nu ezitati sa ma contactati!

ID Proprietate - P24103
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare

Sistem de incalzire Centrala termica

Finisaje: Izolatii termice (Exterior), Pereti (Vopsea lavabila), Podele (Parchet), Ferestre cu geam termopan (PVC), Jaluzele (Orizontale), Usa intrare (PVC)

Dotari: Alte spatii utile (Terasa), Electrocasnice (Masina de spalat rufe, Frigider, Aragaz, TV)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Facultatea de Litere

Numar vizualizari: 2459
Actualizat: 2021-01-13 14:59:56