Welt Imobiliare Cluj - vanzari si inchirieri apartamente, case, spatii comerciale, birouri, spatii industriale, hale si spatii de depozitare in Cluj http://www.weltimobiliare.ro <![CDATA[Apartamente moderne si extrem de spatioase, zona selecta, aproape de centru ]]> #Welt #Imobiliare va recomanda la #vanzare un imobil ultramodern situat intr-o zona selecta, aproape de centrul orasului. Imobilul cuprinde #apartamente de 2, 3 si 4 camere, extrem de spatioase, cu balcoane si terase generoase. #Apartamentele se predau semifinisate, utilizandu-se materiale de cea mai buna calitate. Dezvoltatorul are la activ deja mai multe imobile realizate, ce se remarca prin calitatea executiei si pozitionarea lor in zone selecte. Preturile incep de la 1500 Euro/mp + terasa/balcon 750 Euro/mp si pot ajunge la 1800 Euro/mp + balconul la jumatate de pret/mp util. La aceste preturi se adauga costul garajului precum si cota legala de TVA. Finalizare septembrie 2017.]]> Sat, 20 Oct 2018 13:39:14 +0300 <![CDATA[Oferta foarte buna! Apartament 43 mp, 7mp balcon, etaj 1, Manastur zona Kaufland]]> Va propunem un #apartament foarte interesant cu o suprafata de 43 mp, balcon de 7 mp, etaj intermediar, situat in Manastur, zona Kaufland.

#Apartamentul este decomandat, fiind compus din: 1 camera, baie, bucatarie, hol si balcon, oferind posibilitatea de a se face cu usurinta 2 camere prin inchiderea balconului.

Ideal pentru investitie!

Pentru detalii si vizionari va rog sa ne contactati!]]>
Sat, 20 Oct 2018 12:08:22 +0300
<![CDATA[Spatiu comercial situat la parterul blocului de vanzare 54mp, Manastur]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament 3 camere situat la parterul blocului, #apartamentul este compus din 3 camere suprafata totala de 54 mp ideal pentru activitati comerciale, cu iesire la strada.
Spatiu se poate cumpara cu preluare de chiriasi 500euro/luna.
Pentru alte nformatii si vizionari va rog sa ma contactati.

Id P3592
]]>
Sat, 20 Oct 2018 11:39:28 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere de vanzare, zona Manastur]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament cu 2 camere semidecomandate, 35 mp, aflat la parterul unui imobil dispus pe patru nivele.
#Apartamentul se afla in Manastur, zona #casa Piratilor.
Este compus dn 2 camere, 1 bucatarie si o baie.
#Apartamentul dispune de centrala termica iar blocul este izolat.
Se accepta doar plata cash!]]>
Sat, 20 Oct 2018 11:36:31 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, mobilat, utilat, cartier Manastur]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament in cartierul Manastur, situat la etajul 9, cu o suprafata de 44 mp.
#Apartamentul dispune de centrala termica si se preda mobilat si utilat.
Are boxa la subsol si parcare.
Pentru informatii suplimentare si vizionari nu ezitati sa ne contactati!
ID intern: P10282
]]>
Sat, 20 Oct 2018 11:35:45 +0300
<![CDATA[Apartament generos dispus pe doua niveluri la casa, curte, parcare, Grigorescu ]]> Va propunem o oferta foarte interesanta in special pentru cei care isi doresc o locuinta la #casa, cu curte intr-o zona linistita si verde precum Grigorescu, la un pret accesibil.

#Apartament la #casa dispus pe doua niveluri: parter si etaj 1 cu o suprafata totala de 132 mp (parter-44 mp; etaj- 88 mp), curte cu o suprafata de 142 mp si 3 locuri de parcare.

Primul palier este compus din: living, bucatarie inchisa, grup sanitar si hol de trecere.

Etajul 1 este compus din: 3 camere decomandate, baie generoasa, hol si balcon(care permite accesul in podul propriu).

Incalzirea se face prin centrala termica proprie si calorifere.

Pentru detalii si vizionari va rog sa ne contactati!

]]>
Sat, 20 Oct 2018 11:34:50 +0300
<![CDATA[Exclusivitate! Apartament cu 2 camere, decomandat, 77 mp, zona Centrala]]> #Welt #Imobiliare va prezinta in exclusivitate un #apartament ideal pentru investitie, situat in zona centrala a orasului, aproape de Tribunalul #Cluj si Opera Romana.

#Apartamentul este decomandat, are o suprafata de 77 mp, este situat intr-un imobil recent renovat, detine cota parte din curtea comuna si loc de parcare.

#Apartamentul este compus din: dormitor, living inchis cu iesire intr-o camera tip dressing si balcon, 2 holuri, baie, 1 terasa cu suprafata de 7 mp, bucatarie si camara.

Dispune de 2 boxe spatioase la subsol.

Statia de autobus este la 50 m distanta

Pentru detalii si vizionari va rog sa ne contactati!]]>
Sat, 20 Oct 2018 11:15:26 +0300
<![CDATA[Apartament de inchiriat, 2 camere, 59 mp, etaj intermediar, zona Iulius Mall]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament deosebit situat in zona Iulius Mall.
#Apartamentul este situat la etajul 3, al unui bloc cu 4 etaje si lift.
Blocul este aproape de mijloacele de transport in comun (250 m) si Iulius Mall (600m). #Apartamentul e compus dintr-un hol spatios cu zona de depozitare, living cu bucatarie, baie si un dormitor.
Suprafata #apartamentului este de 58.5mp plus o logie de 7.8mp.
Se inchiriaza finisat modern, complet mobilat si utilat cu frigider, masina de spalat, centrala termica proprie, televizor plasma HD de 107cm, aragaz si aspirator.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Sat, 20 Oct 2018 11:10:49 +0300
<![CDATA[Vanzare casa alipita, 130 mp utili, zona Edgar Quinet]]> VILE INDIVIDUALE ALIPITE (nu sunt #duplex) situate in #Cluj #Napoca, zona Campului.
Strada asfaltata, la cincizeci de metri de statia de autobuz, priveliste deosebita, vizavi este padurea, zona linistita.
Vila are o compartimentare bine gandita, cu un proiect foarte frumos.
Sunt structurate astfel: Dp+ P+E cu suprafetele utile de:
S utila=130,35 mp+19,3 mp de terasa si #teren de 230 mp.

Fiecare vila se compune din:
Demisol partial, nu este sub toata vila: Sala de fitnes
Parterul cu Etajul se compune din: Living cu iesire pe terasa, 3 Dormitoare, 2 Bai, Bucatarie, Loc de servirea mesei, Hol, Spatiu de lectura {lounge}, Terasa etaj, Spatiu de depozitare. 
Vila se vinde semifinisata la interior, sape turnate, peretii gletuiti si lavabila, tamplarie PVC-Rehau, termopan, toate utilitatile pe pozitie, functionale si cu contracte semnate.
Exteriorul este finisat complet inclusiv curtea.
Executie de exceptie, materiale de cea mai buna calitate.
Termen de finalizare Iulie 2017.
Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.
ID P4165]]>
Sat, 20 Oct 2018 10:26:14 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere de vanzare in Floresti, zona I Rus]]> Va propunem spre #vanzare un #apartament 2 camere in #Floresti, zona I Rus.
#Apartamentul este decomandat avand o camera de zi cu bucatarie, un dormitor, baie si balcon.
Se vinde finisat cu bucataria, baia.
Se accepta si prima #casa.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.]]>
Sat, 20 Oct 2018 10:24:11 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament in casa, zona Centrala]]> Proprietatea este amplasata in zona centrala a #Clujului, in vecinatatea Primariei.
Accesul in #apartament se poate face prin 2 intrari.
Imobilul este compus din: parter (cu 2 camere la strada) + demisol, pretabil atat pentru locuit cat si pentru investitie.
In prezent spatiul este partial inchiriat; se poate achizitiona cu preluare de chiriasi.
Exista posiblitatea de etajare si mansardare.
Camerele sunt foarte spatioase.
Pentru mai multe informații utile nu ezitati sa ma contactati.]]>
Sat, 20 Oct 2018 10:17:28 +0300
<![CDATA[Penthouse, la 3 minute de Gheorgheni, terasa 47 mp, zona Borhanci]]> Avem placerea de a va prezenta in exclusivitate un nou concept imobiliar modern - o noutate pe piata imobiliara a #Clujului, in ceea ce priveste stilul de viata, beneficiile oferite viitorilor locuitori, dar si prin solutiile tehnice moderne si materialele folosite pentru #constructi.

Ansamblul este construit pe un #teren in suprafata de 21.000 mp, in zona cea mai verde a orasului, ofera o panorama memorabila asupra orasului, zone de relaxare aerisite, pasaje pietonale si locuri de parcare.

Atmosfera civilizata, siguranta, confortul, serviciile oferite (#spatii #comerciale, gradinita etc), in cadrul ansamblului reprezinta premisele pentru a forma o adevarata comunitate.

Ansamblul va cuprinde 64 de #apartamente dispuse in 4 imobile cu lift, avand regim de inaltime mic (S+P+2E+ER), 28 #case (tip alipite si individuale ) cu gradina, drum de interior cu bariera de acces si un parc propriu privat de 3600 mp.

Locuintele exclusiviste cuprind o serie de detalii, pe langa cele descrise mai sus, insa ne dorim sa le descoperim impreuna intr-o viitoare intalnire. Avem garantia ca veti avea oportunitatea de a descoperi surprize placute, ca noi proprietari ai unui #apartament de lux.
In continuare vor mai fi o serie de detalii si specificatii ale fiecarui #apartament si al intregului ansamblu.

#Apartamentul este situat la etajul 1 sau 2, in functie de preferinta viitorului proprietar, este compartimentat in living cu bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai si o terasa finisata.
#Apartamentul este unul functional datorita spatiilor inteligent compartimentate si a suprafetei folosite la maximum, neavand spatii neutilizate.

Specificatii tehnice:
Zidarie din caramida Porotherm cu termosistem din vata bazaltica (nu polistiren)
Pereti exteriori placati cu caramida aparenta.
Terase si spatii comune finisate cu materiale de cea mai buna calitate.
Garaje subterane cu boxe.
Geamuri termopan cu 3 sticle si 6 camere.
Lifturi silentioase, cu cabina si usi din inox.

Pretul afisat este valabil pentru avans de 70%
APARTAMENTELE SE POT ACHIZITIONA SI CU CREDIT IMOBILIAR!]]>
Fri, 19 Oct 2018 19:23:59 +0300
<![CDATA[Apartamente cu 2 camere, imobil nou tip vila, Borhanci]]> Avem placerea de a va prezenta un nou concept imobiliar modern care reprezinta o noutate pe piata imobiliara a #Clujului, in ceea ce priveste stilul de viata, beneficiile oferite viitorilor locuitori, dar si prin solutiile tehnice moderne si materialele folosite pentru #constructi
.
Ansamblul este construit pe un #teren in suprafata de 21.000 mp, in zona cea mai verde a orasului, care prin pozitionarea sa (sud vest) ofera o panorama memorabila asupra orasului, zone de relaxare aerisite, pasaje pietonale si locuri de parcare.

Atmosfera civilizata, siguranta, confortul, serviciile oferite (#spatii #comerciale, gradinita etc), in cadrul ansamblului reprezinta premisele pentru a forma o adevarata comunitate.

Ansamblul va cuprinde 64 de #apartamente dispuse in 4 imobile cu lift, avand regim de inaltime mic (S+P+2E+ER), 28 #case (tip alipite si individuale ) cu gradina, drum de interior cu bariera de acces si un parc propriu privat de 3600 mp.

Locuintele exclusiviste cuprind o serie de detalii, pe langa cele descrise mai sus, insa ne dorim sa le descoperim impreuna intr-o viitoare intalnire. Avem garantia ca veti avea oportunitatea de a descoperi surprize placute, ca noi proprietari ai unui #apartament de lux.
In continuare vor mai fi o serie de detalii si specificatii ale fiecarui #apartament si al intregului ansamblu .

#Apartamentul este situat la etajul 1 sau 2, in functie de preferinta viitorului proprietar, este compartimentat in living cu bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai si o terasa finisata.
#Apartamentul este unul functional datorita spatiilor inteligent compartimentate si a suprafetei folosite la maximum, neavand spatii neutilizate.

Specificatii tehnice:
Zidarie din caramida Porotherm cu termosistem din vata bazaltica (nu polistiren)
Pereti exteriori placati cu caramida aparenta.
Terase si spatii comune finisate cu materiale de cea mai buna calitate.
Garaje subterane cu boxe.
Geamuri termopan cu 3 sticle si 6 camere.
Lifturi silentioase, cu cabina si usi din inox.

Pretul afisat este valabil pentru avans de minimum 70%
APARTAMENTELE SE POT ACHIZITIONA SI CU CREDIT!

Pentru detalii si vizionari va rog sa ne contactati.]]>
Fri, 19 Oct 2018 19:22:07 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat, Floresti, strada Eroilor]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu 2 camere situat in comuna #Floresti, strada Eroilor, la 2 minute de mijloacele de transport in comun si faclitati.

#Apartamentul este situat la etajul 2 intr-un imobil finalizat in anul 2009, dispune de o suprafata utila de 53 mp + o terasa pe toata suprafata si este orientat sudic.

Se vinde mobilat si utilat cu mobilier din pal si electrocasnice si este locuinta ideala pentru o familie tanara la inceput de drum. Merita vizionat !

ID -P13571]]>
Fri, 19 Oct 2018 18:50:08 +0300
<![CDATA[Apartament cu 2 camere cu garaj, 45 mp, etaj intermediar, Grigorescu]]> Vindem #apartament cu 2 camere, semidecomandat, cu suprafata utila de 45 mp, situat la etaj intermediar intr-un imobil cu 4 etaje izolat termic.
#Apartamentul este finisat cu parchet, gresie, faianta, geamuri termopan, usa metalica, si centrala termica proprie.

#Apartamentul se vinde partial mobilat, partial utilat si dispune de un garaj din tabla.
Pentru mai multe informatii suplimentare si vizionari va rog sa ma contactati.
Id: P10920.]]>
Fri, 19 Oct 2018 18:25:15 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu 3 camere, modern, Floresti, Cetatii]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu 3 camere situat in comuna #Floresti, zona strazii Cetatii, la 3 minute de mijloacele de transport in comun si facilitati (carmangerie, aprozare, Profi, Banca Raiffeisen ).

#Apartamentul este situat la etajul 2 intr-un imobil dispus P+2E+M, finalizat in anul 2010, are o suprafata utila de 77 mp si este compartimentat living, bucatarie inchisa, doua dormitoare, doua bai, doua balcoane, iar orientarea #apartamentului este Est- Vest, ceea ce il face foarte eficient in privinta costurilor de intretinere pe perioada racoaroasa.

Dispune de finisaje moderne, nu necesita investitii si poate fi achizitionat mobilat si utilat complet la pretul afisat sau cu mobilierul de bucatarie si electrocasnicele mari (cu o negociere de pret ). Merita vizionat !
ID - P13568

]]>
Fri, 19 Oct 2018 17:58:30 +0300
<![CDATA[Apartamente cu 2 camere, imobil nou situat in zona semicentrala !]]> #Welt #Imobiliare va propune un nou ansamblu imobiliar in apropiere de centrul orasului #Cluj #Napoca. Imobilul are regim de inaltime 2S+P+ME+5E+ER. Este compus din 35 de #apartamente si 47 de parcari subterane. La parter sunt #spatii #comerciale iar la mezanin #birouri. Pretul incepe de la 1500 euro/mp + TVA cu avans de 50% la semnarea antecontractului. Pretul teraselor este de 450 euro /mp, iar balcoanele se vand la 1000 euro/mp. #Apartamentele se predau semifinisate (geamuri termopan, usa metalica, instalatii la pozitie, centrala termica si calorifere), iar termenul de predare este iunie 2019. Pretul garajului este de 8000 euro. Pentru alte detalii sau vizionari nu ezitati sa ne contactati!]]> Fri, 19 Oct 2018 17:27:33 +0300 <![CDATA[Inchiriere Apartament 2 camere, complex Viva City, zona Iulius Mall]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament deosebit de frumos, situat in cartierul Gheorgheni, langa Iulius Mall, in cel mai modern ansamblu rezidential, Viva City Residence.
Pozitionat la etajul 9 al imobilului, #apartamentul este compus din living plus bucatarie, un dormitor separat, baie si un balcon generos ce ofera o priveliste foarte frumoasa.
In pretul chiriei este inclus si un loc de parcare in garajul subteran al imobilului, la nivelul -1.
In ceea ce priveste ansamblul Viva City, caracteristica inovativa a acestuia consta in atentia pentru zonele de interes comun al locatarilor. Astfel, un mare avantaj il constituie salile de sport si relaxare, alaturi de spatiile exterioare deosebit de generoase integrate in condominiu si nu in ultimul rand amplasarea in imediata vecinatate a Iulius Mall.]]>
Fri, 19 Oct 2018 17:27:31 +0300
<![CDATA[Casa deosebita, spatioasa, Priveliste Somes]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare o #casa cu o arhitectura deosebita, recent renovata (anul 2017), cu vedere catre Somes.

Aceasta se preteaza atat firmelor in cautarea unei cladiri cu suficiente spatii de #birouri, cat si unei familii care simte nevoia unui spatiu generos.

Imobilul este dispus pe 3 nivele, parter, etaj si mansarda, fiecare dintre acestea fiind dotat cu propria baie, atat podul spatios cat si pivnita cu 3 incaperi putand fi folosite ca spatii de depozitare alimentare si non-alimentare.

Pentru mai multe detalii sau vizionari, va invit a ma contacta!

ID:]]>
Fri, 19 Oct 2018 17:11:29 +0300
<![CDATA[Proiect nou, Centru, apartamente cu 1, 2 si 3 camere !]]> #Welt #Imobiliare va propune un nou ansamblu imobiliar in apropiere de centrul orasului #Cluj #Napoca. Imobilul are regim de inaltime 2S+P+ME+5E+ER. Este compus din 35 de #apartamente si 47 de parcari subterane. La parter sunt #spatii #comerciale iar la mezanin #birouri. Pretul incepe de la 1500 euro/mp + TVA cu avans de 50% la semnarea antecontractului. Pretul teraselor este de 450 euro /mp, iar balcoanele se vand la 1000 euro/mp. #Apartamentele se predau semifinisate (geamuri termopan, usa metalica, instalatii la pozitie, centrala termica si calorifere), iar termenul de predare este iunie 2019. Pretul garajului este de 8000 euro. Pentru alte detalii sau vizionari nu ezitati sa ne contactati!]]> Fri, 19 Oct 2018 17:01:39 +0300 <![CDATA[Proiect nou , Centru, apartamente cu 1 , 2, 3 camere]]> #Welt #Imobiliare va propune un nou ansamblu imobiliar in apropiere de centrul orasului #Cluj #Napoca. Imobilul are regim de inaltime 2S+P+ME+5E+ER. Este compus din 35 de #apartamente si 47 de parcari subterane. La parter sunt #spatii #comerciale iar la mezanin #birouri. Pretul este de 1500 euro/mp + TVA cu avans de 50% la semnarea antecontractului. Pretul teraselor este de 400 euro /mp, iar balcoanele se vand la 1000 euro. #Apartamentele se predau semifinisate ( geamuri termopan, usa metalica, instalatii la pozitie, centrala termica), iar termenul de predare este iunie 2019. Pretul garajului este de 7000 euro. Pentru alte detalii sau vizionari nu ezitati sa ne contactati!]]> Fri, 19 Oct 2018 17:00:30 +0300 <![CDATA[Proiect nou , Centru, apartamente cu 1 , 2, 3 camere]]> #Welt #Imobiliare va propune un nou ansamblu imobiliar in apropiere de centrul orasului #Cluj #Napoca. Imobilul are regim de inaltime 2S+P+ME+5E+ER. Este compus din 35 de #apartamente si 47 de parcari subterane. La parter sunt #spatii #comerciale iar la mezanin #birouri. Pretul este de 1500 euro/mp + TVA cu avans de 50% la semnarea antecontractului. Pretul teraselor este de 400 euro /mp, iar balcoanele se vand la 1000 euro. #Apartamentele se predau semifinisate ( geamuri termopan, usa metalica, instalatii la pozitie, centrala termica si calorifere), iar termenul de predare este iunie 2019. Pretul garajului este de 7000 euro. Pentru alte detalii sau vizionari nu ezitati sa ne contactati!]]> Fri, 19 Oct 2018 16:59:34 +0300 <![CDATA[Proiect nou , Centru, apartamente cu 1 , 2, 3 camere]]> #Welt #Imobiliare va propune un nou ansamblu imobiliar in apropiere de centrul orasului #Cluj #Napoca. Imobilul are regim de inaltime 2S+P+ME+5E+ER. Este compus din 35 de #apartamente si 47 de parcari subterane. La parter sunt #spatii #comerciale iar la mezanin #birouri. Pretul este de 1500 euro/mp + TVA cu avans de 50% la semnarea antecontractului. Pretul teraselor este de 400 euro /mp, iar balcoanele se vand la 1000 euro. #Apartamentele se predau semifinisate ( geamuri termopan, usa metalica, instalatii la pozitie, centrala termica), iar termenul de predare este iunie 2019. Pretul garajului este de 7000 euro. Pentru alte detalii sau vizionari nu ezitati sa ne contactati!]]> Fri, 19 Oct 2018 16:58:28 +0300 <![CDATA[Proiect nou , Centru, apartamente cu 1 , 2, 3 camere]]> #Welt #Imobiliare va propune un nou ansamblu imobiliar in apropiere de centrul orasului #Cluj #Napoca. Imobilul are regim de inaltime 2S+P+ME+5E+ER. Este compus din 35 de #apartamente si 47 de parcari subterane. La parter sunt #spatii #comerciale iar la mezanin #birouri. Pretul este de 1500 euro/mp + TVA cu avans de 50% la semnarea antecontractului. Pretul teraselor este de 400 euro /mp, iar balcoanele se vand la 1000 euro. #Apartamentele se predau semifinisate ( geamuri termopan, usa metalica, instalatii la pozitie, centrala termica), iar termenul de predare este iunie 2019. Pretul garajului este de 7000 euro.
Pentru alte detalii sau vizionari nu ezitati sa ne contactati!]]>
Fri, 19 Oct 2018 16:57:33 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 4 camere, zona Farmec, Marasti]]> Vindem #apartament de 4 camere, cu suprafata utila de 85 mp in centrul #Clujului, zona Marasti.
Locuinta este compusa din: 3 dormitoare decomandate, bucatarie deschisa cu living, 2 bai, 2 balcoane (unul deschis, celalalt inchis) si hol spatios.
Imobilul a fost renovat, se vinde mobilat si utilat.
Pentru mai multe informatii si vizionari va rog sa ma contactati!

]]>
Fri, 19 Oct 2018 16:56:26 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament cu 2 camere Manastur]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere #apartament cu 2 camere, decomandate, in Manastur, situat la etajul 3 intr-un imobil de 8 etaje, complet mobilat si utilat.
Este un #apartament spatios, bine intretinut.
Pentru mai multe informatii va rog sa ma contactati.]]>
Fri, 19 Oct 2018 16:50:54 +0300
<![CDATA[Garsoniera, 11mp, Gheorgheni]]> Va oferim la #vanzare o garsoniera, cartierul Gheorgheni, zona str. Lacramioarelor.
Situata la etajul 1, cu suprafata utila de 11 mp, expunere vestica.
Zona buna, aproape de statie si complexul comercial.]]>
Fri, 19 Oct 2018 16:32:27 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu 3 camere in Manastur zona Big et.1]]> Oferim spre #vanzare #apartament cu 3 camere in Manastur, zona Big, zona buna, linistita si aproape de mijloacele de transport in comun, magazine, restaurante, scoli, gradinite, crese. Ideal locuinta familie.
#Apartamentul este amplasat la etajul 1 intr-un bloc reabilitat termic cu 4 etaje si este compus din 2 dormitoare, living, bucatarie, baie(cu geam), 2 balcoane inchise cu termopan, hol, debara.
#Apartamentul este finisat modern, incalzirea se face cu CT proprie.
Se vinde complet mobilat si utilat modern.
Are loc de parcare.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Fri, 19 Oct 2018 16:31:33 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament cu 2 camere zona Piata Marasti]]> Oferim spre #inchiriere #apartament cu 2 camere in Marasti zona pietei, aproape de mijloacele de transport in comun, magazine, Kaufland, zona linistita, retrasa de la traficul intens.
#Apartamentul este finisat si se inchiriaza complet mobilat si utilat modern.
Este compus din 2 camere, bucatarie, hol si baie.
Incalzirea se face cu CT proprie.
Are loc de parcare.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Fri, 19 Oct 2018 16:29:58 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu 3 camere, semifinisat, Floresti, Sub Cetate]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu 3 camere situat in #Floresti, strada Sub Cetate.

#Apartamentul dispune de o suprafata utila de 73 mp, este situat la etajul 1 intr-un imobil constructie 2018 si este compartimentat, living, 2 dormitoare, bucatarie inchisa si un grup sanitar.

Se va preda in stadiul de semifinisat cu instalatii trase si pozate, centrala termica si calorifere, ferestre pvc cu geam termopan si usa antiefractie.

Separat, se pot achizitiona un loc de parcare si o boxa pentru depozitare la subsolul blocului la pretul de 4500 Euro. Merita vizionat !

P13561

]]>
Fri, 19 Oct 2018 16:28:57 +0300
<![CDATA[Spatiu birou, 60mp, Piata 14 Iulie]]> Va propunem spatiu de #birou situat in cartierul Grigorescu, zona Pietei 14 Iulie.
Spatiul este proaspat renovat si igenizat. Luminos si curat.
Spatiul este situat la demisolul unei #case si este in suprafata de 60 mp utili. Incalzirea se face cu soba de teracota.
Pentru alte detalii si vizionari va rog sa ma contactati.
Nu se inchiriaza pentru locuinta.
Se preteaza pentru diverse activitati de #birou sau sedii de firma.

ID: P7477
]]>
Fri, 19 Oct 2018 16:23:09 +0300
<![CDATA[Apartament de 2 camere, decomandate, Andrei Muresanu ]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere un #apartament modern, de 2 camere, decomandate, in cartierul Andrei Muresanu, la etajul 1 al imobilului format din 4 niveluri.
#Apartamentul are o suprafata utila de 52 mp si este compartimentat astfel: 2 dormitoare decomandate, bucatarie, baie, hol si balcon.
#Apartamentul dispune de centrala termica proprie si incalzire prin pardoseala, de un loc de parcare in garajul subteran si se afla la prima #inchiriere.
Se inchiriaza complet mobilat si utilat.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati!

]]>
Fri, 19 Oct 2018 16:22:17 +0300
<![CDATA[Spatiu de birouri, 140mp, situat in zona centrala]]> Va oferim spre inciriere un spatiu de #birouri de 140 mp, zona centrala.
Imobilul detine o incapere open space,o baie si o bucatarie, finisate.
Se afla pe Bulevardul 21 Decembrie
Pentru alte detalii si vizionari va rog sa ma contactati.
]]>
Fri, 19 Oct 2018 16:19:35 +0300
<![CDATA[Spatiu 4 incaperi, 85 mp, curte comuna, Iris]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru #inchiriere acest spatiu compus din 4 incaperi, cu o baie si o bucatarie, situat in cartierul Iris, intr-un imobil cu curte comuna.

#Apartamentul se inchiriaza nemobilat. In prezent, in acesta functioneaza o firma, insa este in acte spatiu rezidential. Se elibereaza din data de 1 aprilie.

#Apartamentul are centrala termica proprie, alarma, curent monofazic si trifazic, acces distinct din strada, pivnita.

Exista si posibilitate de parcare.

]]>
Fri, 19 Oct 2018 16:18:09 +0300
<![CDATA[Spatiu de inchiriat pe 2 niveluri, 200mp utili, cartier Zorilor]]> Va propunem spre #inchiriere spatiu pe doua niveluri, mansarda si pod, in suprafata totala de 200mp utili.
Imobilul este compus din :2 bai si un open space, la mansarda, iar la primul nivel este doar open space.
Necesita renovare.
Pentru alte informatii si vizionari va rog sa ma contactati.]]>
Fri, 19 Oct 2018 16:16:32 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, 58 mp, zona Centrala, ideal familie sau investitie]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare #apartament cu 2 camere decomandate, situat in zona centrala, cu suprafata utila de 58 mp.
#Apartamentul este finisat cu parchet, gresie, faianta, geamuri cu termopan, usa metalica, centrala termica proprie si se vinde nemobilat.
Este compus din 2 camere, o baie, o bucatarie si un hol, fiind situat la etajul 1 in apropierea mijloacele de transport in comun si a magazinelor.
Este potrivit atat pentru o familie, cat si pentru investitie sau spatiu #birouri.
Pentru mai multe detalii si vizionari va rugam sa ne contactati.
]]>
Fri, 19 Oct 2018 16:14:44 +0300
<![CDATA[Birouri premium, 145 mp ultracentral zona Opera Romana ]]> Va propunem spre #inchiriere spatiu de #birou locatie premium, ultracentral zona Operei Romane.
Spatiu de #birou in suprafata de 145 mp compartimentant in 5 incaperi se preda
partial mobilat si dispune de finisaje de calitate superioara.
Merita vazut!
]]>
Fri, 19 Oct 2018 16:13:05 +0300
<![CDATA[Spatiu comercial, 87 mp, zona strazii Horea]]> Va propun spre #inchiriere #spatiu #comercial in curs de auorizare situat pe strada Horea.
Spatiul este open space dispune de de hol, grup sanitar si incaperea principala.
Accesul pana la spatiu se poate face cu masina.
Pentru alte detalii si vizionari va rog sa ne contactati.


]]>
Fri, 19 Oct 2018 16:12:16 +0300
<![CDATA[Spatiu de birou cu 2 incaperi, semidecomandat, zona Iulius Mall, 68mp]]> Va propun spre #inchiriere un spatiu cu 2 incaperi, semidecomandat, in zona Iulius Mall, strada Alexandru Vaida Voievod.

Spatiul dispune de 68mp, compartimentati astfel: un dormitor, un living open space cu bucatarie, o baie. #Apartamentul se inchiriaza in stadiul de semifinisat, insa se finiseaza la cererea clientilor. #Apartamentul are si o terasa cu suprafata de 27mp, si o gradina privata pentru locuitorii imobilului.

Zona in care se afla #apartamentul este una favorabila fiind in preajma tuturor punctelor de interes, cum ar fi: Kaufland, Iulius Mall la 1 minut de mers pe jos, FSEGA la 2 minute de mers pe jos, LIDL la 1 minut de mers pe jos.

Pentru mai multe informatii si vizionari va rog sa ma contactati!

]]>
Fri, 19 Oct 2018 16:11:38 +0300
<![CDATA[Spatiu birou luminos, 200mp, Central, zona strazii Traian ]]> Va propunem spatiu de #birou foarte luminos in suprafata de 200 mp utili.
Spatiul este compus din 4 incaperi plus oficiu si 2 grupuri sanitare. Are 5 parcari in curtea interioara, securizata, bariera, camere video. Contorizare este separata, centrala termica individuala, interfon, ascensor. Imobilul se preda finisat la cerea clientului. Frontul stradal este complet vitrat.
Merita vazut.


]]>
Fri, 19 Oct 2018 16:10:59 +0300
<![CDATA[Spatiu de birou luminos, 100mp, Central, zona strazii Traian ]]> Va propunem spatiu de #birou foarte luminos in suprafata de 100 mp utili.
Spatiul este open space plus oficiu si baie. Are 2 parcari in curtea interioara, securizata, bariera, camere video. Contorizare este separata, centrala termica individuala, interfon, ascensor. Imobilul se preda finisat la cerea clientului. Frontul stradal este complet vitrat.
Merita vazut.

ID P9210
]]>
Fri, 19 Oct 2018 16:10:26 +0300
<![CDATA[Spatiu restaurant cu terasa 430mp, ultracentral ]]> Va propunem spre #inchiriere spatiu modern situat intr-o cladire de #birouri cu 4 niveluri, la parter si subsol, spatiul are 430 mp utili cu vitrina generoasa, existand posibilitatea de #inchiriere a unei terase in fata imobilului.
La subsol avem 165mp utili iar la parter 178mp utili plus terasa de 87 mp.
Spatiul se va preda finisat la parter cu urmatoarele dotari: centrala si incalzire in pardoseala, aer conditionat, fibra optica, contorizare separata, acces monitorizat, lift pentru marfa, bai amenajate.
Pentru alte informatii si vizionari va rog sa ma contactati.
ID P9169

]]>
Fri, 19 Oct 2018 16:09:32 +0300
<![CDATA[Spatiu de birou 50 mp, centru, zona eMag ]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere spatiu de #birou 3 camere, in zona strazii Calea Dorobantilor.
#Apartamentul este situat in #casa, are suprafata de 50 mp, este compartimentat astfel:
parter: living cu bucatarie, grup sanitar.
etaj: 2 camere, baie.
Pentru mai multe detalii si vizionari, va rugam sa ne contactati.

ID P8762]]>
Fri, 19 Oct 2018 16:07:31 +0300
<![CDATA[Spatiu birou, 200mp, Marasti, zona strazii Fabricii ]]> Va propunem spre #inchiriere #birou situat in Marasti zona strazii Fabricii cu suprafata de 200 mp. Printre finisari se numara: izolatii termice (exterior), podele (parchet, gresie), stare interior (buna), ferestre cu geam termopan (pvc), iluminat (lampi, spoturi). Dintre dotari amintim: contorizare (apometre, contor caldura), dotari imobil (curte comuna).
Spatiul se desfasoara pe 2 niveluri parter si etaj, dispune de doua locuri de parcare,
se preda igienizat si nemobilat.
Pentru alte informatii si vizionari va rog sa ma contactati.

ID P8194
]]>
Fri, 19 Oct 2018 16:06:03 +0300
<![CDATA[Spatiu comercial/birou, 140mp, Marasti, zona strazii Dunarii]]> Va propunem spre #inchiriere #spatiu #comercial situat in Cartierul Marasti zona strazii Dunarii cu suprafata de 140 m2. Printre finisari se numara: izolatii termice (exterior), podele (parchet), stare interior (buna), ferestre cu geam termopan (pvc), iluminat (lampi, spoturi). Dintre dotari amintim: contorizare (apometre).
Spatiul este potrivit atat pentru activitati comerciale cat si pentru #birou.
Pentru alte informatii si vizionari va rog sa ma contactati.

ID P8123]]>
Fri, 19 Oct 2018 16:05:26 +0300
<![CDATA[Spatiul comercial 180mp pe 3 niveluri, Marasti zona Caminelor]]> Va propunem spre #inchiriere #spatiu #comercial situat in cartierul Marasti zona Caminelor cu suprafata de 180 m2. Printre finisari se numara: izolatii termice (exterior), podele (parchet, gresie), ferestre cu geam termopan (pvc), iluminat (lampi, spoturi). Dintre dotari amintim: contorizare (apometre), dotari imobil (acoperis, curte, gradina).
Spatiul este structurat pe 3 niveluri cu gup sanitar pe fiecare nivel.
Spatiul potrivit pentru diferite activitati comerciale sau de #birou.
Pentru alte informatii si vzionari va rog sa ma contactati.

ID P8122]]>
Fri, 19 Oct 2018 16:04:48 +0300
<![CDATA[Spatiu pentru birouri 40 mp, ultracentral, Bd Eroilor in curte]]> Va propunem spre #inchiriere spatiu pentru #birouri situat ultracentral, zona strazii Eroilor cu suprafata de 40 m2. Printre finisari se numara: izolatii termice (exterior), podele (gresie), stare interior (renovat), ferestre cu geam termopan (pvc), iluminat (lampi, spoturi). Dintre dotari amintim: contorizare (apometre, contor gaz), dotari imobil (curte comuna).
Spatiul este recent renovat, curat si luminos si dispune de doua intrari.

ID P8115]]>
Fri, 19 Oct 2018 16:01:11 +0300
<![CDATA[Spatiu de birouri 4 incaperi, 95 mp zona Pietei Unirii]]> Va ofer spre #inchiriere sptiu de #birou compus din 4 incaperi, in zona Ultracentrala, Piata Unirii.
Spatiul dispune de o suprafata de 95mp, fiind compartimentata din 4 incaperi decomandate, o baie, o bucatarie, o debara si un hol.
Spatiu pretabil pentru spatiu activitati de #birou sau sediu de firma.
Pentru alte detalii si vizionari va rog sa ne contactati.

ID P8978


]]>
Fri, 19 Oct 2018 15:59:45 +0300
<![CDATA[Spatiu de birou, 70mp, Maramuresului]]> Va propun un spatiu de #birou luminos si frumos finisat situat in cartierul Dambul Rotund, zona strazii Maramuresului.
Spatiul are suprafata utila de 70 mp, este compus din hol, incapere receptie, 2 incaperi pentru #birouri, oficiu si baie.
Biroul are ca sistem de incalzire centrala termica proprie, calorifere si este mobilat si utilat pentru activitati de #birou.
Merita vazut!
P7508
]]>
Fri, 19 Oct 2018 15:58:59 +0300
<![CDATA[ Spatiu multifunctional 175mp, zona Ira, Marasti]]> Spatiu multifunctional open space de inchiriat in suprafata de 175mp situat la parterul unui imobil nou cu expunere foarte buna si vitrina generoasa. Situat in Marsati zona Aurel Vlaicu in zona de dezvoltare intensa. Spatiul este semifinisat cu multiple posibilitati de amenajare in functie de activitatea comerciala.
Imobil nou finalizat.
Pentru alte detalii si vizionari va rog sa ma contactati.

ID P7956]]>
Fri, 19 Oct 2018 15:57:49 +0300
<![CDATA[De inchiriat, spatiu multifunctional, 183mp, zona Ira ]]> Spatiu multifunctional open space de inchiriat in suprafata de 183 mp, situat la parterul unui imobil nou cu expunere foarte buna si vitrina generoasa. Situat in Marsati zona Aurel Vlaicu, in zona de dezvoltare intensa. Spatiul este semifinisat cu multiple posibilitati de amenajare in functie de activitatea comerciala.
Spatiu interesant pentru diverse activitati.
Finalizare martie 2018.
Pentru alte detalii si vizionari va rog sa ma contactati.
ID P7100]]>
Fri, 19 Oct 2018 15:57:05 +0300
<![CDATA[De Inchiriat, spatiu 140mp. Someseni]]> Va propunem spre #inchiriere spatiu 140mp compus din
3 incaperi +garaj inalt. Spatiul este finisat, contorizat separat, curent trifazic. Garaj in suprafata de 50 mp compartimentat in 2 incaperi+ grup sanitar. Pretabil pentru activitati silentioase.
Pentru alte informatii si vizionari va rog sa ma contactati.
P6652
]]>
Fri, 19 Oct 2018 15:55:29 +0300
<![CDATA[Spatiu pentru birou, 90 mp, Someseni]]> Va oferim spre #inchiriere un spatiu de #birou sau activitati de firma situat in cartierul Someseni. Spatiul este compus din 3 incaperi, situat la etajul 1. Acces separat in spatiu si contorizari separate.
Spatiul este la prima #inchiriere.
Pentru vizite si informatii nu ezitati sa ma contactati.
ID P6464]]>
Fri, 19 Oct 2018 15:51:52 +0300
<![CDATA[Spatiu birou sau sediu firma zona Centrala]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere, un spatiu pretabil pentru activitate de #birouri,situat in zona centrala.
Spatiul este situat intr-o cladire de #birouri cu iesire la strada, cu regim de inaltime D+P+1E si dispune de o suprafata utila de 300mp, fiind compartimentata astfel:
Trei incaperi tip openspace + doua incaperi folosite ca si sala de meeting / #birou / training, doua grupuri sanitare, hol, o chicineta si curte. Curtea masoare 120mp.
Spatiul este finisat modern si dispune de centrala termica imobil, parchet masiv stejar, geamuri termopan cu tamplarie PVC.
Se preda nemobilat, cu posibilitate de #inchiriere separata.
Pentru mai multe detali si vizionari va rog sa ne contactati!

]]>
Fri, 19 Oct 2018 15:50:36 +0300
<![CDATA[De inchiriat spatiu birou ultracentral, 100mp, zona strazii Memorandumului]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere spatiu pretabil pentru #birouri. Suprafata totala 100 mp, compus din 4 camere, 1 baie si un spatiu de depozitare. Acces din curtea interioara, monitorizat cu sistem de alarma, beneficiaza de toate utilitatile si centrala termica.
Pentru alte detalii si vizionari va rugam sa ne contactati.
ID P6373
]]>
Fri, 19 Oct 2018 15:50:13 +0300
<![CDATA[De inchiriat! Spatiu de birou, 45 mp, Central]]> Va oferim spre #inchiriere un spatiu de #birou sau activitati de firma situat in zona centrala.
Spatiul este in suprafata de 45mp, finisat utilat si se inchireaza nemobilat. Acces facil catre toate punctele de interes ale orasului. Pentru vizite si informatii va rog sa ma contactati.
ID P6365]]>
Fri, 19 Oct 2018 15:49:01 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, 50 mp, balcon, mobilat si utilat, str Dunarii]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru #inchiriere acest #apartament spatios de 2 camere, decomandat, cu o suprafata utila de 50 mp, plus doua balcone.
#Apartamentul are centrala termica proprie, geamuri termopan, iar blocul este izolat termic. Este aflat intr-o zona buna din cartierul Intre Lacuri.
#Apartamentul este compus din 2 dormitoare,bucatarie, camara de alimente si o baie generoasa. .
Dispune si de pivinita la subsol amenajat frumos si are si un loc de parcare.
Se vinde mobilat si utilat.
Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!

]]>
Fri, 19 Oct 2018 15:48:05 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere decomandate, zona Baciului]]> Va propunem #apartament in zona Baciului cu suprafata de 97 mp utili plus terasa de 18 mp. #Apartamentele se vand semifinisate cu un strat de lavabil, centrala si incalzire in pardoseala, sapa si toate instalatiile la pozitie.
Pentru mai multe detali si vizionari nu ezitati sa ne contactati!]]>
Fri, 19 Oct 2018 15:47:28 +0300
<![CDATA[ De inchiriat spatiu comercial, situat in zona Iris, 47 mp]]> Va propunem spre #inchiriere #spatiu #comercial in cladire cu regim de inaltime D+P+Subpanta+E+Subpanta, cu locuri de parcare la demisol. Spatiul comercial in suprafata utila de 41 mp, se preda semifinisat, in glet, sapa autonivelanta, centrala termica, calorifere, instalatii trase pe pozitie. Imobilul va fi finalizat in decembrie 2017.
Pentru alte detalii si vizionari va rog sa ma contactati.
ID P6807

]]>
Fri, 19 Oct 2018 15:46:47 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, bloc tip vila cu terasa de 28mp, la 3 minute de Gheorgheni]]> Avem placerea de a va prezenta in exclusivitate un nou concept imobiliar modern
care reprezinta o noutate pe piata imobiliara a #Clujului, in ceea ce priveste stilul de viata, beneficiile oferite viitorilor locuitori, dar si prin solutiile tehnice moderne si materialele folosite pentru #constructi.

Ansamblul imobiliar este construit pe un #teren in suprafata de 21.000 mp, in zona cea mai verde a orasului, care prin pozitionarea sa (sud vest) ofera o panorama memorabila asupra orasului, zone de relaxare aerisite, pasaje pietonale si locuri de parcare.

Atmosfera civilizata, siguranta, confortul, serviciile oferite (#spatii #comerciale, gradinita etc), in cadrul ansamblului reprezinta premisele pentru a forma o adevarata comunitate.

Ansamblul va cuprinde 64 de #apartamente dispuse in 4 imobile cu lift, avand regim de inaltime mic (S+P+2E+ER), 28 #case (tip alipite si individuale ) cu gradina, drum de interior cu bariera de acces si un parc propriu privat de 3600 mp.

Locuintele exclusiviste cuprind o serie de detalii, pe langa cele descrise mai sus, insa ne dorim sa le descoperim impreuna intr-o viitoare intalnire. Avem garantia ca veti avea oportunitatea de a descoperi surprize placute, ca noi proprietari ai unui #apartament de lux.
In continuare vor mai fi o serie de detalii si specificatii ale fiecarui #apartament si al intregului ansamblu.

#Apartamentul este situat la etajul 1 sau 2, in functie de preferinta viitorului proprietar, este compartimentat in living cu bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai si o terasa finisata.
#Apartamentul este unul functional datorita spatiilor inteligent compartimentate si a suprafetei folosite la maximum, neavand spatii neutilizate.

Specificatii tehnice:
Zidarie din caramida Porotherm cu termosistem din vata bazaltica (nu polistiren)
Pereti exteriori placati cu caramida aparenta.
Terase si spatii comune finisate cu materiale de cea mai buna calitate.
Garaje subterane cu boxe.
Geamuri termopan cu 3 sticle si 6 camere.
Lifturi silentioase, cu cabina si usi din inox.


Pretul afisat este valabil pentru avans de minimum 70%
APARTAMENTELE SE POT ACHIZITIONA SI CU CREDIT!

Pentru detalii si vizionari va rog sa ne contactati.

]]>
Fri, 19 Oct 2018 15:45:38 +0300
<![CDATA[Apartamente 3 camere, bloc tip vila, terasa 28 mp, la 3 minute de Gheorgheni]]> Avem placerea de a va prezenta un nou concept imobiliar modern situat in zona Borhanci, aproape de cartierul Gheorgheni.

Acest proiect reprezinta o noutate pe piata imobiliara a #Clujului, in ceea ce priveste stilul de viata, beneficiile oferite viitorilor locuitori, dar si prin solutiile tehnice moderne si materialele folosite pentru #constructi.

Proiectul a fost creat si dezvoltat de o echipa de specialisti experimentati din Romania si Israel.
Acest ansamblu imobiliar este construit pe un #teren in suprafata de 21.000 mp, in zona cea mai verde a orasului, care prin pozitionarea sa sud-vestica ofera o panorama memorabila asupra orasului, zone de relaxare aerisite, pasaje pietonale si locuri de parcare.

Atmosfera civilizata, siguranta, confortul, serviciile oferite, #spatii #comerciale, gradinita etc, in cadrul ansamblului reprezinta premisele pentru a forma o adevarata comunitate.

Intreg ansamblul va cuprinde 64 de #apartamente dispuse in 4 imobile cu lift, avand regim de inaltime mic (S+P+2E+ER), 28 de #case cu gradina, drum de interior cu bariera de acces si un parc propriu privat de 3600 mp.

Locuintele exclusiviste cuprind o serie de detalii, pe langa cele descrise mai sus, insa ne dorim sa le descoperim impreuna intr-o viitoare intalnire. Avem garantia ca veti avea oportunitatea de a descoperi surprize placute, ca noi proprietari ai unui #apartament de lux.
In continuare vor mai fi o serie de detalii si specificatii ale fiecarui #apartament si al intregului ansamblu.

#Apartamentul este situat la etajul 1 sau 2, in functie de preferinta viitorului proprietar, este compartimentat in living cu bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai si o terasa finisata.
#Apartamentul este unul functional datorita spatiilor inteligent compartimentate si a suprafetei folosite la maximum, neavand spatii neutilizate.

Specificatii tehnice:
Zidarie din caramida Porotherm cu termosistem din vata bazaltica (nu polistiren)
Pereti exteriori placati cu caramida aparenta.
Terase si spatii comune finisate cu materiale de cea mai buna calitate.
Garaje subterane cu boxe.
Geamuri termopan cu 3 sticle si 6 camere.
Lifturi silentioase, cu cabina si usi din inox.

Pretul afisat este valabil pentru avans de minimum 70%
APARTAMENTELE SE POT ACHIZITIONA SI CU CREDIT!

Pentru detalii si vizionari va rog sa ne contactati.

]]>
Fri, 19 Oct 2018 15:44:53 +0300
<![CDATA[Spatiu birou, 120mp, zona Gruia]]> Va oferim spre #inchiriere un spatiu #birouri, 120mp, in zona Gruia.
Cladirea este o #casa cu 3 etaje, cu 3 bai, 2 balcoane, 3 parcari.
Pentru vizite si informatii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati!

]]>
Fri, 19 Oct 2018 15:43:37 +0300
<![CDATA[Spatiu pentru birou, ultrafinisat, central, 2 camere 65mp]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere spatiu de #birouri, in Centru, zona Regina Maria. Suprafata utila este de 65 mp. Spatiul este ultrafinisat cu geam la strada si este compus din 2 camere, hol de primire, bucatarie si baie.
Pentru mai multe detalii si vizionari va rugam sa ne contactati.


]]>
Fri, 19 Oct 2018 15:43:28 +0300
<![CDATA[Spatiu de inchiriat in Buna Ziua, 120 mp, ideal pentru firme]]> Va oferim spre #inchiriere un spatiu situat la demisol inalt (doar 20cm sub pamant) intr-o vila finalizata in 2016 din Buna ZIua.
Spatiul este impartit in doua incaperi plus un grup sanitar, dar se poate recompartimenta in functie de nevoi.
Este situat intr-un imobil tip vila si dispune de intrare separata. Se preteaza pentru #birou sau activitati economice care nu necesita un vad comercial intens.

]]>
Fri, 19 Oct 2018 15:42:17 +0300
<![CDATA[Inchiriere spatiu 118 mp in cladire moderna de birouri, zona semicentrala, Cluj]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere spatii de 200 mp (etaj) in cladire de #birouri, constructie noua, finalizare in cursul anului 2018, in luna iulie. Cladirea va fi dispusa P + 3E+ M, existand posibilitatea inchirierii pe etaje.]]> Fri, 19 Oct 2018 15:41:07 +0300 <![CDATA[Apartament 2 camere de vanzare, balcon 9mp,etaj intermediar zona Gheorgheni]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru cumparare acest #apartament spatios de 2 camere, cu o suprafata utila de 43 mp, plus balcon 9mp.

Este o zona deosebita cu multa verdeata, loc de joaca pentru copii langa bloc, statiile de mijloace de transport foarte aproape, magazine, scoli si gradinite in zona.

Are suprafata utila de 43,05 mp + balcon de 9,77 mp compartimentat astfel:
- hol, bucatarie, 2 camere, baie, balcon ( cu panorama, vedere spre Iulius Mall)

Finisajele sunt clasice: zugraveli in lavabil- partial, parchet din lemn masiv, geamuri termopan cu tamplarie PVC, termoficare de la bloc, usi interioare de lemn, #apartamentul necesita renovare.
Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!

]]>
Fri, 19 Oct 2018 15:39:16 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament cu 2 camere, Floresti, Strada Florilor, Luxor]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu 2 camere in #Floresti, strada Florilor, zona complex Luxor.

#Apartamentul dispune de o suprafata utila de 61 mp, este compus din living cu bucatarie, dormitor, grup sanitar si un balcon de 7 mp.

Este situat la etajul intai intr-un imobil cu 4 etaje izolat termic pe exterior si pozitionat la 3 minute de mijloacele de transport in comun si facilitati.

Se vinde semimobilat si utilat. Merita vizionat !

ID-P12480

]]>
Fri, 19 Oct 2018 15:21:42 +0300
<![CDATA[Spatiu comercial sau birouri zona Hotel Paradis Marasti]]> Spatiu comercial de inchiriat folosit pentru moment ca salon de infrumusetare.
Situat in cartierul Marasti zona hotelului Paradis.
Este compus din 2 incaperi si o baie.
Sunt amenajate zona de pedichiura, 2 scaune de coafor si zona de epilare.
Contorizari individuale, pret negociabil.]]>
Fri, 19 Oct 2018 15:20:08 +0300
<![CDATA[Apartament 1 camera, 60mp utili, demisol, cartier Buna Ziua]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu o camera, situat in cartierul Buna Ziua, zona Lidl.
Imobilul are suprafata utila de 60mp utili si este compartimentat astfel:
- hol de acces, un living generos cu bucatarie si loc de luat masa si baie.
#Apartamentul beneficiaza de geamuri termopan, calorifere, este mobilat si utilat modern si se poate recompartimenta.
ID P10274]]>
Fri, 19 Oct 2018 15:19:37 +0300
<![CDATA[Spatiu comercial, salon infrumusetare, zona Gheorgheni, 45 mp]]> Va oferim spre #inchiriere un salon de infrumusetare cu o suprafata de 45 mp, situat in zona foarte buna, cu vad, afacere la cheie, gata pentru desfasurarea activitatilor.
Pentru informatii suplimentare si vizite nu ezitati sa ne contactati.

]]>
Fri, 19 Oct 2018 15:10:16 +0300
<![CDATA[Spatiu comercial in inima Clujului, 630mp utili ]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere spatiul comercial cu suprafata de 630 mp cu o arhitectura superba. Este amplasat in centrul orasului #Cluj-#Napoca, intr-o #casa monument istoric. Spatiul se bucura de vizibilitate maxima si de un trafic pietonal intens (aproximativ 20.000 de pietoni care trec zilnic prin Piata Unirii).
Merita vazut si analizat avand un potential comercial foarte bun.
Pentru mai multe detalii si informatii va rugam sa ne contactati.]]>
Fri, 19 Oct 2018 15:07:57 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament 2 camere, decomandat, prima inchiriere, Buna Ziua]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere #apartament cu 2 camere decomandat in cartierul Buna Ziua, in zona Grand Hotel Italia.

#Apartamentul se afla la etaj intermediar, intr-o constructie recent finalizata, fiind la prima #inchiriere.

Cei 53 de mp sunt distribuiti astfel: living, dormitor, bucatarie, baie si un balcon de 5 mp.

Dispune de absolut toate utilitatile.Totul este nou.

Se inchiriaza complet mobilat si utilat, absolut totul fiind nou in #apartament.

In pretul chiriei este inclus un loc de parcare.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.]]>
Fri, 19 Oct 2018 14:54:44 +0300
<![CDATA[Apartament cu 2 camere, decomandat, 59mp, finisat si mobilat, Marasti]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere #apartament cu 2 camere decomandat in cartierul Marasti, zona Aurel Vlaicu.

#Apartamentul are o suprafata de 59 mp si este compus din bucatarie, baie si 2 camere separate, fiind situat la etajul 4 al unui imobil cu 7 etaje.

In zona #apartamentului se gasesc magazine si statie de autobuz cu acces la urmatoarele linii: 4, 5, 6, 7, 8, 8L, 30, 46B, M41, M41L, M42, M43, M44.
Pentru mai multe detalii si/sau vizionari nu ezitati sa ne contactati!]]>
Fri, 19 Oct 2018 14:50:09 +0300
<![CDATA[De inchiriat spatiu birouri clasa A, 310mp, Plopilor]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un spatiu de #birouri Clasa A in zona Plopilor. Spatiul este situat intr-un complex rezidential prevazut cu paza, supraveghere video, curatenie spatii comune, parcari subterane. Suprafata de 313 mp este compartimentata 5 #birouri, sali mari, spatii de depozitare, grupuri sanitare. Sistem de ventilatie, alarma, control acces.
Pentru alte informatii si vizite nu ezitati sa ma contactati.
ID P7260]]>
Fri, 19 Oct 2018 14:47:17 +0300
<![CDATA[Garsoniera zona Aurel Suciu, cartier Gheorgheni]]> Va oferim spre #vanzare o garsoniera la etajul 2 intr-un imobil cu 4 etaje in zona Aurel Suciu, cartier Gheorgheni. Aceasta are o suprafata de 28 mp este finisata modern. Se vinde mobilata si utilata. Se afla intr-o zona foarte buna aproape de Centru, de mijloace de transport. Este ideala pentru investitie.]]> Fri, 19 Oct 2018 14:24:31 +0300 <![CDATA[Inchiriere apartament 2 camere, Semicentral, zona Facultatea de Litere]]> Va oferim spre #inchiriere un #apartament cu 2 camere in zona Semicentrala, zona Facultatii de Litere pe Strada Horea.
#Apartamentul se afla la demisolul unui bloc de 4 etaje, intr-o zona linistita, retras de la strada, cu geamuri mari spre curtea interioara a blocului.
#Apartamentul are o suprafata de 44 mp si este semidecomandat.
Finisajele sunt in mare parte noi, moderne, mobila noua din PAL si aparatura electrocasnica noua.]]>
Fri, 19 Oct 2018 14:19:52 +0300
<![CDATA[Apartament 4 camere, finisat in Gheorgheni]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un partament cu 4 camere, decomandate, cartier Gheorgheni, surafata utila de 74mp, are 2 bai, un balcon si o debara.
#Apartamentul este situat in aproapiere de scoli, gradinite, Iulius Mall. Zona verde foarte linistita.
Finisajele sunt clasice, blocul este in curs de reabilitare.
Zona linistita ideal pentru locuinta.
Pentru mai multe detalii si vizionari va stam la dispozitie.

]]>
Fri, 19 Oct 2018 14:08:50 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere finisat, mobilat partial, utilat, in Manastur]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare o oferta foarte buna, un #apartament de 59mp, zona Manastur.
Cladirea este reabilitat termic, are si o parcare proprie, in zona fiind parc pentru copii.
#Apartamentul se afla la etajul 4/4, are 2 camere decomandate, 1 baie, un balcon inchis, o bucatarie si o boxa de 11mp in beciul blocului.
Acoperisul s-a facut anul trecut cu tabla si are garantie 10 ani.
Pentru mai multe detalii sau vizionari, nu ezitati sa ne contactati.
]]>
Fri, 19 Oct 2018 14:06:56 +0300
<![CDATA[Spatiu de birou, 67mp, Calea Turzii]]> Va oferim spre #inchiriere spatiu de #birouri 67mp situat in zona Calea Turzii. Spatiul este situat la parter si este compus din 3 incaperi, hol, grup sanitar.
Ideal pentru firma, dispune si de un loc de parcare si sistem de alarma. Camerele au pardoseala din gresie portelaniata.
Pentru vizite si alte informatii va rog sa ne contactati.]]>
Fri, 19 Oct 2018 14:03:55 +0300
<![CDATA[Spatiu de birou, 60mp, zona centrala]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un spatiu #birou, 60 mp, situat in apropierea Facultatii de Stiinte Politice.
Imobilul este situat la parter si este compus din 2 camere, spatiu de primire (hol intrare si oficiu/bucatarie) si baie.
Spatiu este recent finisat: peretii zugraviti cu vopsea lavabila, parchet, gresie si faianta in baie, usa de acces metalica, tamplarie PVC cu geam termopan, centrala termica proprie cu radiatoare si sistem antiefractie.
Imobilul dispune de o curte (spatiu verde) in suprafata de 165 mp, cu alee de acces pietonala, zona fiind amenajata si cu un loc de parcare.
Spatiu pretabil pentru sediu de firma, reprezentanta, activitati de #birou, IT, cabinet medical/stomatologic, #birou notarial, sau alte activitati comerciale. Inchiriere pe termen lung.
Pentru vizite si informatii va rugam sa ne contactati!]]>
Fri, 19 Oct 2018 14:02:47 +0300
<![CDATA[Spatiu birou/sediu firma, 2 incaperi, Grigorescu, zona Liceului Onisifor Ghibu]]> Va propun un spatiu situat in cartierul Grigorescu, zona Liceului Onisifor Ghibu.
Spatiul este in suprafata de 65 mp compus din 2 incaperi si grup sanitar. Spatiul este situat la demisolul unei #case, este frumos finisat si ingrijit si se preteaza pentru diverse activitati de #birou/ sediu firma.

P9376]]>
Fri, 19 Oct 2018 14:00:56 +0300
<![CDATA[Spatiu de inchiriat, 20mp, Manastur ]]> Va propunem spre inchirere spatiu la parter, 20mp compus din hol, camera si baie. Spatiul este situat in cartierul Manastur zona Parculu Portile de Fier Manastur. Acest spatiu se preteaza pentru diverse activitati.
]]>
Fri, 19 Oct 2018 13:59:19 +0300
<![CDATA[Vanzare casa unifamiliala, Floresti, zona de case]]> #Welt #Imobiliare vinde #casa noua unifamiliala in #Floresti, zona de #case, aproape de mijloacele de transport in comun.

#casa este dispusa pe doua nivele si a fost construita intre anii 2017-2018 si este compusa din living, bucatarie, 4 dormitoare, 4 bai si garaj.

Proprietatea are suprafata utila de 180 mp si se vinde la stadiul de semifinisat cu instalatii electrice si sanitare trase si pozate, sapa autonivelanta, centrala termica si calorifere, ferestre termopan si usa intrare.

Dispune de un #teren de 864 mp si este ideal ca si locuinta familiala.

Merita vizionata !

ID-P10480]]>
Fri, 19 Oct 2018 13:52:18 +0300
<![CDATA[Teren de vanzare, aproape de padure, Faget]]> Vanzare #teren in zona usor accesibila in cartierul Faget.
Terenul are suprafata de 1600 mp, front de 26.
Utilitati: apa, curent, gaz.
Zona permite constructia de locuinte individuale.

Nu necesita PUZ]]>
Fri, 19 Oct 2018 13:48:37 +0300
<![CDATA[De vanzare apartament cu 3 camere, 125mp, cartier Manastur, zona Edgar Quinet]]> #Welt #Imobiliare propune spre #vanzare un #apartament cu 3 camere, foarte frumos, in zona Manastur.
#Apartamentul se afla la etajul 5, si are si masarda.
Imobilul se preda mobilat si utilat,fiind liber si ocupabil imediat, acesta fiind finisat modern, dispune de centrala termica, geamuri termopan, usa metalica.
Are o suprafata de 125mp,cu un balcon de 6 mp.
Este compartimentat astfel:la primul nivel este bucatarie+living,1 baie, iar la mansarda sunt 2 camere,1 baie, 1 dresing si 1 hol.
#Apartamentul detine si un loc de parcare, iar cladirea are si lift.
In zona sunt mijloace de transpor in comun.
Pentru mai multe informatii si vizionari va rog sa ma contactati!]]>
Fri, 19 Oct 2018 13:42:07 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, 42 mp, Manastur]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament cu 2 camere in cartierul Manastur, zona Edgar Quinet.
Suprafata utila a #apartamentului este de 42 mp, fiind compus din living+bucatarie, dormitor, baie, hol.
Finisajele sunt moderne: parchet laminat, gresie, faianta, geamuri termopan, tamplarie interior lemn, usa metalica.
Incalzirea se face cu centrala termica proprie, bloc reabilitat termic pe exterior.
#Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat, ocupabil imediat.
]]>
Fri, 19 Oct 2018 13:40:20 +0300
<![CDATA[Apartament 1 camera, 40 mp, etaj intermediar, Zorilor, zona Calea Turzii]]> #Welt #Imobiliare va propune spre inchiriat un #apartament cu o camera pe Calea Turzii.
#Apartamentul dispune de o suprafata utila de 40 mp, este situat la etaj intermediar, este complet mobilat si dotat, etajul 5/8, lift, centrala termica, izolatie termica exterioara, usa antiefractie.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Fri, 19 Oct 2018 13:39:36 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, et 1, cartierul Zorilor, zona Luis Pasteur]]> Welt ofera spre #vanzare #apartament cu 2 camere in cartierul Zorilor, in zona strazii Louis Pasteur.
#Apartamentul se afla intr-un bloc cu 4 etaje, reabilitat termic, la etajul 1, cu suprafata utila de 52 mp.
Compus din doua camere cu intrari separate, bucatarie, baie, hol, camara alimente, balcon inchis cu tamplarie termopan.
Blocul este amplasat in apropiere de UMF, #spatii #comerciale, piata.
Finisat modern, dotat cu centrala termica proprie, geamuri termopan, gresie, faianta, parchet din lemn masiv.
#Apartamentul se vinde mobilat si utilat (frigider, aragaz, masina de spalat).]]>
Fri, 19 Oct 2018 13:38:14 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament 3 camere, zona UMF, Zorilor]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere un #apartament cu 3 camere decomandate, situat in Zorilor, la distanta aproximativ egala atat de Facultatea de Medicina cat si de Facultatea de Arhitectura.
#Apartamentul este compus din: 3 dormitoare decomandate, bucatarie si baie.
Se inchiriaza complet mobilat si utilat.
Pentru detalii nu ezitati sa ma contactati.]]>
Fri, 19 Oct 2018 13:37:21 +0300
<![CDATA[Apartament de 4 camere, decomandat, Zorilor ]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere un #apartament foarte spatios de 4 camere, decomandat, in cartierul Zorilor, etajul 1.
#Apartamentul are o suprafata utila de 90 mp si este compartimentat astfel: 3 dormitoare decomandate, living cu bucatarie, 2 bai si 3 balcoane.
#Apartamentul dispune de centrala termica proprie, se afla la etaj intermediar, intr-o zona foarte linistita si dispune de un loc de parcare inclus in pret.
Se inchiriaza complet mobilat si utilat.
Pentru detalii nu ezitati sa ma contactati!
]]>
Fri, 19 Oct 2018 13:37:15 +0300
<![CDATA[Vanzare casa individuala zona Campului]]> Imobilul amplasat pe un #teren in suprafata de 453.4 mp este o constructie noua pe trei nivele (D+P+E) cu o suprafata utila de 268,47 mp situata intr-o zona verde si linistita in imediata vecinatate a padurilor si beneficiaza de izolatie termica exterioara cu polistiren de 10 cm, acoperis realizat din tigla ceramica, ferestrele din termopan cu tamplarie PVC, iar usa de intrare este realizata cu sticla securizata.

Imobilul se vinde la stadiul de semifinisat, cu sapa autonivelanta, pereti gletuiti si sistem de incalzire prin pardoseala, gradina fiind amenajata cu gazon si pavaj, beneficiind totodata de un numar de 3 locuri de parcare.

Compartimentarea imobilului:
-Demisol - 3 camere, 1 camera tehnica, 1 baie, hol
-Parter - 2 camere, 1 bucatarie open space cu living, 1 baie, 1 terasa, hol
-Etaj - 3 camere, 2 baie, hol, 2 terase
-Pod
-Scara interioara

Pentru mai multe detalii sau vizionari, va invit a ma contacta!

ID: P13543
]]>
Fri, 19 Oct 2018 13:34:29 +0300
<![CDATA[Inchiriere Apartament 2 camere decomandat, mobilat, utilat nou, cartier Zorilor]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Zorilor, pe strada Lunii.
#Apartamentul este la prima #inchiriere, tot mobilierul si electrocasnicele fiind noi. De asemenea, #apartamentul dispune de centrala termica proprie, aer conditionat, si TV in ambele camere.
Situat in imediata apropiere fata de statia mijloacelor de transport, piata Zorilor si a tuturor punctelor de interes din cartier, #apartamentul se preteaza in mod deosebit unei familii, cuplu sau o persoana ce doreste sa se bucure de un #apartament foarte primitor, cochet, ce ofera conditii excelente.
In acelasi timp, #apartamentul nu se incadreaza in categoria pet friendly si se recomanda persoanelor ce nu fumeaza.
]]>
Fri, 19 Oct 2018 13:32:25 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament 2 camere, zona Iulius Mall - Riviera Luxury Residence]]> #Welt #Imobiliare recomanda spre #inchiriere #apartament de lux cu 2 camere, deosebit de frumos, situat in cel mai modern ansamblu rezidential din #Cluj #Napoca, Riviera Luxury Residence.
#Apartamentul se desfasoara pe o suprafata de 60 mp, iar finisajele, mobilierul si toate electrocasnicele sunt de cea mai inalta calitate, #apartamentul oferind un confort deosebit.
In dotare exista instalatie de aer conditionat in fiecare camera, masina de spalat vase, sistem REHAU de incalzire prin pardoseala, balcon pe toata lungimea #apartamentului cu acces atat din living cat si din dormitor, geamuri cu profil REHAU 5 camere pentru a asigura un maxim al izolarii termice si fonice.
Siguranta este foarte importanta iar in acest sens, #apartamentul beneficiaza de videointerfon pentru acces in imobil si paza umana plus supraveghere video permanent.
In acelasi timp, amintim ca imobilul beneficiza de sala de fitness, piscina, spa (contra cost), remarcandu-se in mod deosebit pentru cheltuielile de intretinere reduse, fiind singurul imobil din Transilvania clasificat in categoria "Cladire Verde".]]>
Fri, 19 Oct 2018 13:28:19 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament de lux 2 camere, in ansamblul Plopilor Vest,garaj subteran]]> #Welt #Imobiliare recomanda spre #inchiriere #apartament deosebit de frumos, situat in ansamblul rezidential Plopilor Vest.
#Apartamentul se desfasoara pe o suprafata foarte generoasa de 78 mp, fiind compartimentat in living impreuna cu bucataria, 1 dormitor, 1 baie si un balcon foarte spatios.
Situat intr-un ansamblu deosebit ce beneficiaza de supraveghere video si securitate, in apropierea parcurilor si a zonelor de agrement, acest #apartament reprezinta o alegere ideala pentru o persoana sau un cuplu.
In pretul chiriei, se beneficiaza si de un loc de parcare in garajul subteran!
#Apartamentul va fi disponibil incepand cu data de 15 august.]]>
Fri, 19 Oct 2018 13:17:25 +0300
<![CDATA[PRIMA INCHIRIERE! Apartament penthouse, 5 camere, 185mp terasa, Borhanci]]> Va propunem spre #inchiriere un #apartament penthouse situat in cartierul Borhanci.

Imobilul are suprafata utila de 125mp si este compartimentat astfel:

- hol de acces, un living generos cu loc de luat masa, bucatarie, #birou,
2 dormitoare, 2 bai, spatiu de depozitare si o terasa generoasa de 185mp.
#Apartamentul beneficiaza de geamuri termopan, centrala termica proprie si usa din lemn masiv si este utilat si mobilat modern.

Proprietatea este la prima #inchiriere!

ID Proprietate - P11134]]>
Fri, 19 Oct 2018 13:16:15 +0300
<![CDATA[Apartament, o camera, Zorilor ]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament frumos amenajat, de o camera, decomandat, in cartierul Zorilor, la etajul 1 al imobilului.
#Apartamentul are o suprafata utila de 38 mp si este compartimentat astfel: o camera spatioasa, bucatarie, baie, hol si balcon.
#Apartamentul se afla intr-o constructie noua, intr-o zona foarte linistita, dispune de centrala termica proprie si fiind etaj intermediar cheltuielile sunt foarte mici.
Se inchiriaza complet mobilat si utilat.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati!
]]>
Fri, 19 Oct 2018 13:14:22 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament de lux cu 3 camere, zona centrala]]> #Welt #Imobiliare propune spre #vanzare #apartament cu 3 camere, deosebit de frumos, desfasurat pe o suprafata utila de 82 mp plus 8 mp balcon, situat spre curtea interioara a imobilului.
#Apartamentul este situat in zona centrala, o zona foarte placuta si de maxim interes.
Pozitionat la etajul 6, #apartamentul este izolat foarte bine termic si fonic si este eficient energetic, toate luminile fiind LED, ceea ce se traduce in facturi foarte mici la energia electrica.
#Apartamentul este impartit in living cu bucatarie open-space cu balcon atasat, doua dormitoare, fiecare cu dressing mare respectiv foarte mare si doua bai.
Se vinde complet dotat si utilat: sistem de alarma, cuptor electric & plita inductie, espressor, frigider, TV 4k diagonala 150 cm, masina de spalat, dus walk-in, aer conditionat, paturi 180x200 si 140x200 cu saltele premium.
De asemenea este inclus si un loc de parcare in garajul subteran al imobilului.]]>
Fri, 19 Oct 2018 13:14:17 +0300
<![CDATA[Spatiu comercial de inchiriat, 66 mp, Marasti, zona Dambovitei]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #spatiu #comercial, situat in cartierul Marasti, zona strazii Dambovitei, o zona intens circulata.
Spatiul este alcatuit dintr-o singura incapere si grup sanitar, avand suprafata utila de 66 mp. Incalzirea se face printr-o centrala proprie si mai mentionam faptul ca spatiul este dotat cu sistem de alarma.]]>
Fri, 19 Oct 2018 13:11:52 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament 3 camere, decomandat, zona centrala, Piata Cipariu]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu 3 camere decomandat, situat in zona centrala a orasului, in Piata Cipariu.
#Apartamentul este pozitionat la etajul 4, se desfasoara pe o suprafata foarte generoasa, de 87 mp. Dispune de 2 bai, un hol foarte spatios, bucatarie separata, 3 camere si 2 balcoane.
In pretul chiriei este inclus si un garaj individual.
#Apartamentul se va preda complet mobilat.]]>
Fri, 19 Oct 2018 13:10:33 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament 2 camere, foarte spatios, la casa, zona rezidentiala]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere un #apartament cu 2 camere deosebit de frumos, situat intr-o zona rezidentiala, zona strazii Constantin Brancoveanu. #Apartamentul este situat la etajul 1 al unui imobil tip vila, recent construit, are o suprafata utila foarte generoasa, de 67 mp la care se adauga si un balcon. Finisajele, mobilierul si utilitatile sunt moderne, #apartamentul fiind ideal pentru o familie sau un cuplu!
]]>
Fri, 19 Oct 2018 13:09:49 +0300