Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Casa moderna, 3 camere, 170 mp, zona Metro-Complex Vivo

Floresti

3 camere • 170 m2 • 600 m2 teren
mobilat complet

pret chirie

1.400 €/luna 999 €/luna

Caracteristici
Tip locuinta
Casa
Numar camere
3
Numar bucatarii
1
Numar bai
3
Parcare
da
Beci
da
Gradina
da
Suprafata utila
170 m2
Suprafata construita
277 m2
Suprafata teren
600 m2
Front
20 m
Etaj
1
Struct. rezistenta
Caramida
An constructie
2017
Descrierea Casei

Welt Imobiliare va ofera spre inchiriere o casa deosebita, cu o panorama frumoasa asupra zonei Vivo, cu orientare Nord-Vest si construita cu materiale de cea mai buna calitate.

Casa este dispusa pe trei nivele, subsol parter si etaj, beneficiaza de o suprafata utila de 170 mp si un teren de 500 mp, terasat si nivelat si amenajat.

Este compusa din 3 dormitoare (din care unul cu baie matrimoniala si dressing propriu), living, bucatarie, camera tehnica (pe toata suprafata subsolului), 3 bai si 2 balcoane.

Finisajele interioare au fost executate cu cele mai de calitate materiale existente pe piata la momentul constructiei (2017) si includ: gresie, faianta, parchet, ferestre PVC cu geam termopan all seasons, semineu, usi interioare din stejar, scara interioara din stejar si altele.

Incalzirea se face printr-o centrala termica (marca de top) mergand prin pardoseala si are ca backup un boiler suficient de mare pentru a asigura un flux continuu de apa calda chiar daca este utilizata concomitent in mai multe locatii din casa. De asemenea exista si un sistem de rezerva bazat pe calorifere in cazul unor eventuale defectiuni la incalzirea prin pardoseala. Sistemul de incalzire poate fi actionat de la distanta prin telefon ceea ce inseamna ca dupa o zi de munca sau dupa un concediu, te vei intoarce inapoi intodeauna la un camin cald si primitor.

Se inchiriaza mobilata si utilata complet cu tot necesarul si doar pe termen lung. Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati!

ID-P24492

ID Proprietate - P24492
Finisaje

Izolatii termice (Exterior, Interior), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (PVC), Usi interior (Celulare)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Complex VIVO, Metro, Optimus

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal

Numar vizualizari: 3884