Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Oferte similare

Apartament 2 camere, mobilat modern, strada Tautiului

Floresti

2 camere • 62 m2 • 1 baie • etaj 1/3 • semidecomandat
finisat

pret chirie negociabil

290 €/luna

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
bloc de apartamente
Numar camere
2
Numar bucatarii
1
Numar bai
1
Numar balcoane
2
Parcare
da
Supr. construita
72 m2
Suprafata utila
62 m2
Compartimentare
Semidecomandat
Confort
1
Etaj
1/3
Construit cu
Caramida
An constructie
2008
Disponibilitate
Imediat
Descrierea Apartamentului

Welt Imobiliare ofera spre inchiriere apartament cu doua camere in Floresti, strada Tautiului, la 3 minute de Parcul Poligon si mijloacele de transport in comun.

Apartamentul este situat la etajul 1 intr-un imobil finalizat in anul 2008, intr-un complex privat inchis, cu parc propriu. Are o suprafata utila de 62 mp + doua balcoane si este compartimentat decomandat.

Se compune din living, bucatarie inchisa, dormitor, baie si balcoane si se va preda mobilat si utilat complet. Finisajele interioare sunt moderne, incalzirea se face printr-o centrala termica proprie iar constructia este izolata termic pe exterior.

Se inchiriaza doar pe termen lung iar garantia este echivalentul unei chirii lunare. In pretul chiriei se include si un loc de parcare in fata blocului. Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati.

ID-P32493

ID Proprietate - P32493
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare, Cablu TV

Sistem de incalzire Centrala termica, Calorifere

Finisaje: Izolatii termice (Exterior, Bloc izolat termic), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal), Usi interior (Celulare)

Dotari: Alte spatii utile (Debara), Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Dotari imobil (Interfon, Spatii agrement, Acoperis, Curte comuna), Electrocasnice (Masina de spalat rufe, Frigider, Aragaz, Hota)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Parc Poligon, Profi Tautiului

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 746